Categories: Altcoin Haberleri

Ünlü Ekonomist, Patlamaya Hazır 3 Altcoin’i Duyurdu!

Real Vision CEO’su Raoul Pal, Ethereum’un toplanmaya hazır olduğunu ve yatırımcılar arasında popüler olan iki altcoin projesinin ETH ile rekabet etmeye hazır olabileceğini söylüyor. Ayrıntılar için Kriptokoin.com okumaya devam ediniz.

Raoul Pal’in beğendiği altcoin projeleri: LUNA, DOT, ETH

Ünlü ekonomist, verdiği yeni bir röportajda, önemli yatırımcılar olarak gördüğü bir dizi etkili kişinin, altcoin projeleri Terra (LUNA) ve Polkadot (DOT) konusunda iyimser olduğunu söylüyor:

Real Vision’ın kurucu ortağı olan ve Global Macro Investor için çalışan Remi (Tetot) da dahil olmak üzere çok sayıda yatırımcı, Terra’da çok iyimser. Uzayda çok önemli yatırımcılar olduğunu düşündüğüm birçok insan, Polkadot konusunda hala çok iyimser ve uzun zamandır da öyle. Asla herkesin yapmasını beklediği şeyi yapmadı, ama yine de zihninizi bu şeylere açık tutmalısınız. Yoksa başka bir şey olabilir. Birdenbire başka bir şey ortaya çıkıyor, farklı bir kullanım durumu buluyor ve siz farkına varmadan bu tür şeyleri takas etmek gerçekten zor.

Raoul Pal ayrıca Ethereum için 2022 tahminini paylaşıyor. Önde gelen akıllı sözleşme platformunun hala dünyadaki en büyük trade imkanı olduğunu belirtiyor:

Hala gerçekten güçlü bir koşumuz olduğunu düşünüyorum. Bence, esasen sahip olduğumuz bu tür bir yıllık yan düzeltme, daha fazla benimseme, daha fazla kullanım örneği ortaya çıktıkça gerçekleşiyor. Hala riske göre ayarlanmış ETH’nin zaman içinde son derece iyi olacağını düşünüyorum.

“Kullanımının pahalı olmasının nedeni, çok popüler olması” diyen ünlü ekonomiste göre, diğer tüm katman-1’lerin daha merkezi olmayan katmanı olduğu için, üzerine inşa edilecek şeyler için bir prestij Blockchain’i gibi. Raoul Pal, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Bu yüzden, ETH 2.0’a yönelik değişikliğin de gelmesiyle bana mantıklı geliyor. Bence bu anlatı da zamanla gelişecek, bu yüzden hala ETH’deki yükselişin çok büyük olduğunu düşünüyorum. Piyasa değeri açısından nereye gidebilir, sadece piyasa değeri açısından buradan 10 kat daha gidebilir. Kim bilir, hangi zaman diliminde.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago