Categories: Altcoin Haberleri

Ünlü CEO, Cardano İçin “Patlayacak” Dedi ve Nedenini Açıkladı!

DeVere Group CEO’su Nigel Green’e göre Cardano (ADA)’yu 2022’de tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkaracak birtakım etkenler var. Finansal hizmetler firması deVere Group’un CEO’su Nigel Green, Cardano’nun (ADA) 2022’de yeni zirvelere ulaşacağını düşündüğünü söyledi. Detaylar Kriptokoin.com’da.

Cardano ATH mi yapacak?

Green yaptığı açıklamada, Cardano üzerine kurulmuş ilk merkezi olmayan borsa (DEX) olan SundaeSwap‘ın piyasaya sürülmesinin heyecanı nedeniyle ADA’nın fiyatının arttığını söylüyor. 11 Ocak’ta 1,11 dolardan düşük olan yedinci en büyük kripto varlığı, 18 Ocak’ta %44 artarak 1,60 dolara yükseldi. Green şöyle diyor:

Cardano’nun geçen hafta fiyatta çarpıcı bir şekilde yükselmesinin ana nedeni, öncü temel blockchain teknolojisini kullanacak olan SundaeSwap’ın bugün piyasaya sürülmesiyle ilgili coşkudan kaynaklanıyor.

Green, akıllı sözleşme platformu, Cardano’nun ağın ölçeklenebilirliğini ve birlikte çalışabilirliğini iyileştirmeyi amaçlayan beş iyi tanımlanmış geliştirme aşamasının üçüncü aşaması olan Basho aşamasına girerken ADA’nın bu yıl tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağı konusunda iyimser. Analist şöyle diyor:

Yıl sonundan önce Cardano’nun tüm zamanların yeni rekorlarını kırdığını göreceğimizden eminim çünkü güncellemeler gelmeye devam ediyor. Kaçınılmaz olarak, bu, kripto para birimine maruz kalmalarını artırması muhtemel yatırımcıları heyecanlandıracak ve fiyatını önemli ölçüde artıracak.

Green, ADA’nın sonunda önde gelen kripto varlıkları Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) pazar payını yiyeceğini söylüyor. Yönrtici, “Cardano 2022’de yaşlanıyor ve fiyatının yükselmesini ve Ethereum dahil kripto rakiplerinden daha fazla pazar payı almasını bekleyebiliriz” dedi.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago