Ünlü Analist “Ripple’ın Sırrını Çözdüm” Dedi ve En İyi XRP Tahminini Paylaştı

Kriptokoin.com – Geçtiğimiz iki hafta boyunca, kripto para birimleri büyük ölçüde yönsüz hale geldi: Bitcoin ve Ethereum’dan Ripple (XRP) ve Litecoin’e kadar olan varlıklar, makro bir eğilim oluşmadığı için nispeten dar fiyat aralıklarında kaldılar. Ancak şimdi popüler bir analist Ripple fiyatının yönünü tayin eden kritik bir tahmin paylaşıyor.

MagicPoopCannon: Bu, en iyi ve en gerçekçi XRP analizlerinden biri olabilir

Kripto para harekete geçmemesine rağmen, popüler bir analist olan MagicPoopCannon, yakın zamanda “XRP fiyat gizemini çözdüğünü” iddia etti ve popüler altcoin’in önümüzdeki aylarda hangi yönde eğilim göstereceğini açıklayan bir TradingView makalesi yayınladı.  Söz konusu analist, bu son analizin çok mantıklı olduğunu düşündüğünü söyledi:

Bu, en iyi ve en gerçekçi XRP analizlerinden biri olabilir. Sanırım sonunda kripto paranın buradan nasıl harekete edeceği konusundaki sırrı çözdüm.

Ünlü analist: Ripple genişleyen bir “düşen kama modelinin” ortasında yer alıyor

Magic’in yakın tarihli analizine göre, XRP şu anda genişleyen bir düşen kama modelinin ortasında (normalde uzun vadeli yükseliş, kısa vadeli düşüşler olarak kabul ediliyor) yer alıyor. Düşen bir kama modeli, zaman içinde bir sıkılaştırılmış fiyat aralığında kripto parayı hapseder ve genellikle fiyatın güçlü bir şekilde artmasıyla sona erer. Kamanın üst sınırına, son iki yılda üç kez XRP tarafından dokunulurken, kamanın alt sınırına tarih boyunca altı kez BTC tarafından dokunuldu. Kama oluşturan trend çizgileri de önemli. Magic konuya yönelik aşağıdakileri yazdı:

Fiyatın bu direncin üzerine çıkmaya çalıştığı birkaç durum vardı. Sadece fiyatın buna nasıl tepki verdiğini görün. Bu seviye ciddi bir genel dirençti ve XRP nihayet üstüne çıktığında, kesinlikle artış gördü.

Usta analiste göre, Ripple büyük patlamadan önce yüzde 20 düşecek!

Ayrıca analist, bir günlük hareketli ortalama yakınsama/sapma göstergesinin (MACD), büyük bir yükseliş ayrışması oluştuğu için, “satış tarafındaki baskının 2018 ortasından bu yana azaldığını gösterdiğini” belirtti. Analist teknik göstergelerde XRP için yükseliş olduğunu kaydetti. Ayrıca başarılı analist, grafiklerde önümüzdeki aylarda XRP’nin fiyat davranışını iyi yansıtan bir birikim paterni oluştuğunu ekledi.

Bu nedenle analiste göre, önümüzdeki günlerde kripto para biriminin izleyebileceği en muhtemel yolun %20 düşerek 0,17 dolara kayması ve daha sonra tersine sıçraması.  Analist bundan sora Ripple’ın düşen kamadan önceki rokete değerlerine geri dönmeye başlayacağına inanıyor. Ripple’la ilgili diğer kritik haberler için “Son Dakika Ripple Haberleri: XRP Tahmini, Yüzmilyarlarca Dolarlık Sektöre XRP Damgası ve Daha Fazlası…” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago