Categories: Altcoin Haberleri

Ünlü Analist: Ripple’da Görülmemiş Boğa Müjdesi! Bu Seviyeler Masada

Kriptokoin.com – Ripple (XRP)’ın fiyatı, uzun süredir 0,21 ile 0,25 dolar arasında değişiyor. Popüler bir teknik analist olan Chayanika Deka’ya göre, XRP boğaları piyasanın kontrolünü ele geçirmek için pozisyon aldıkça yatırımcıların çok ihtiyaç duyduğu bir kopuş olabilir. Analiste göre, uzun zamandır görülmeyen boğa sinyalleri de bu hareketi destekler nitelikte. Kripto para, son 24 saat içinde %1 oranında bir artıştan sonra 0,228 dolardan işlem görüyordu. Ayrıca CoinMarketCap’taki verilere göre, XRP yaklaşık 10 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip ve 24 saatlik 1,1 milyar dolarlık bir işlem hacmi kaydetti.

Chayanika Deka: Ripple grafiklerinde bir boğa bayrağı modeli oluşuyor!

Ünlü analist Chayanika Deka’ya göre, XRP’nin günlük grafiği fiyatın yükselen ve iki paralel yatay çizgi arasında salındığı bir boğa bayrağı modelinin oluşumunu sergiledi. Bu analiste göre, yakın vadede olası bir boğa fiyat dalgalanmasının göstergesidir. Hareketli ortalamalar aynı zamanda boğalarla da yüzleşiyordu.

Ripple (XRP) fiyatının 1 saatlik grafiği –  Kaynak: TradingView

50 hareketli ortalama, 5 Aralık’ta bir bullish crossover’ın  ardından 100 hareketli ortalamanın üzerindeydi. Bu analiste göre, kripto para fiyatı için olumlu bir duyguya işaret ediyor. Ayrıca her iki hareketli ortalama da fiyat mumlarının oldukça altındaydı. Bu durum analiste göre, yakın zamanda kripto paranın fiyatı için güçlü bir yükseliş sinyali veriyor.

Ünlü analist: Teknik göstergeler XRP’de güçlü bir yükseliş aşamasına işaret ediyor!

Yukarı yönlü bir kırılma Chayanika Deka’ya göre, XRP boğalarının 0,23 doların üzerine çıkmasını sağlayacak. Daha güçlü bir yukarı momentum analiste göre, kripto paranın 0,24 doları aşmasına neden olabilir. Analiste göre XRP, iki yıldır görmediği seviyelere düştüğünde tekrar ayağa kalkmak için 0,21 dolar seviyesini aştı. Aşağı yönlü bir harekette bu seviye kripto paraya şimdi destek verebilir. Analiste göre MACD, baskı zamanında bir bullish crossover geçirdi, ardından sinyal çizgisi ön çizginin altına geçti.

XRP/USD paritesi grafiği –  Kaynak: TradingView

Ayrıca, RSI 50 seviyesinin çok üzerinde önemli bir yükseliş kaydetti ve kripto para fiyatı aşırı alım bölgesinde yer aldı. Chayanika Deka’ya göre, yukarıdaki tablo kripto para için güçlü bir yükseliş aşamasına işaret ediyor. Olumlu bir kırılma analiste göre kripto parayı 22 Kasım’dan bu yana görülmeyen bir seviye olan 0,24 dolar ve ötesine çıkaracak. Güncel kripto para tahminleri için “Boğa Sinyalleri Geldi” Diyen Analist Ripple, Ethereum ve Litecoin’in Göreceği Seviyeleri Belirledi” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

5 gün ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

5 gün ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

5 gün ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

5 gün ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

5 gün ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

5 gün ago