Categories: Altcoin Haberleri

Ultra Zenginler, Bitcoin’i Değil: Bu Altcoin’i Seçiyor!

Ultra zengin sınıftan katılımcıların yer aldığı yakın tarihli bir anket, Bitcoin’i ilk tercihleri ​​olarak tercih etmediklerini gösterdi. Bunun yerine, büyümesi ile başlangıcından bu yana Bitcoin ile rekabet eden ve hatta performansıyla onu aşan bir altcoin seçtiler. Kriptokoin.com olarak detayları aktarıyoruz…

Lider altcoin, lider kripto para birimini geçti

Crypto.com, zenginlerin yavaş yavaş Bitcoin’den uzaklaştığını açıkladı. Önde gelen kripto para biriminin yanı sıra bariz seçimleri, şu anda piyasa değerine göre en büyük altcoin Ethereum’dur. Kripto borsasının sağladığı rakamlar, Ethereum’un zenginlerin portföyüne damga vurduğunu gösterdi. Merkezi olmayan finans (DeFi) ve NFT’ler gibi geniş kullanım alanları ve uygulamaları ile kripto para biriminin değeri katlanarak arttı. Bununla birlikte yatırımcılardan daha fazla güven geldiği düşünülüyor.

Crypto.com, kriptoya yatırım yapan yüksek değerli yatırımcıların sayısı söz konusu olduğunda, Ethereum’un Bitcoin’i yüzde 1 oranında geride bıraktığına ulaştı. Bitcoin yüzde 33’lük bir ağırlığa sahipken Ethereum yüzde 34 ile listenin başında yer alarak yatırımda tercih edilen ilk kripto olduğunu kanıtladı. Kripto fonları yüzde 23 ile üçüncü sırada yer alırken, diğer altcoin’ler yüzde 15’lik bir değere sahip. Dogecoin ise meme coin’e yatırım yapmak isteyen yatırımcıların yüzde 2’si ile listeye girdi.

Kripto borsası ayrıca, 2022 yılına kadar yaklaşık 1 milyar insanın kripto piyasasına yatırım yapmasının beklendiğini de kaydetti. TIGER 21’in Başkanı ve Kurucusu Michael Sonnenfeldt, yüksek enflasyon oranlarının uber-zengin yatırımcıları kriptoya ve dolayısıyla Ethereum’a iten şey olduğunu belirtiyor. Tüm yatırımcılar gibi süper zenginlerin de enflasyon konusunda endişeli olduğunu belirtiyor.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago