Categories: Altcoin Haberleri

Tüm Coinleri Yükselişiyle Şaşırtan Altcoin, Yeniden Fırladı!

Altcoin piyasası son haftalarda Pepe Coin’in 210x’lik rallisine şahitlik ediyor. Tepeden büyük bir düzeltme beklenirken, meme coin yatırımcıları bir sefer daha şaşırttı.

Pepe Coin, altcoin piyasasına öncülük etmeye devam ediyor

Altcoin piyasasında şaşırtan bir gelişme daha yaşandı. Pepe Coin, 17 Nisan’da piyasa sürülmesinden bu yana beklenmedik çift haneli ralliler kaydediyor. Meme coin, kısa bir mühlet evvel 0.0000006343 dolarla ATH düzeyini belirledi. Fiyatlardaki artış, altcoin yatırımcıları ve trader’lar ortasında sıcak bir bahis oldu.

Görünüşe nazaran Pepe Coin bir müddet daha gündemde kalacak. CMC datalarına nazaran, fiyatı şu anda %70’in üzerinde ralli yapıyor. Bu etkileyici artış, süreç hacminin 58.480.898 dolara yükselmesine neden oldu. Bu da sirkülasyondaki arzına nazaran %81,12’lik artış manasına geliyor. PEPE’ye yönelik ilgi, fiyatı yükselterek yeni yatırımcıların dikkatini çekmesine neden oluyor.

Btcpiyasasi.com olarak Pepe Coin’in birkaç yatırımcısını günler içinde milyoner yaptığını aktarmıştık. Yeniden de, proje hakkında kimi manipülasyon savları kelam konusu. Ayrıyeten, fiyat rallisinin, grubun token satışını engellediği bir akıllı kontrat fonksiyonu üzerinden gerçekleştiği argümanlar ortasında.

Balinalar harekete geçiyor

Lookonchain, yakın vakitte 100 milyar PEPE’nin şu anda mevcut piyasa fiyatında 40.068,88 dolar pahasında olan 21 Ethereum (ETH) ile değiştirildiğini bildirdi. Bu haber, altcoin piyasasında PEPE’nin muazzam potansiyelini vurguluyor.

Ancak, artan PEPE fiyatlarından yararlananlar var. Lookonchain tarafından yakın tarihli bir tweet’e nazaran, bir kişi fiyat her arttığında PEPE satıyor. Aslında bu trader, tüm coinlerin %14’üne tekabül eden 800 milyar PEPE coin sattı. Süreçlerinde, ortalama 0.0000002744 dolar satış fiyatıyla 221.500’e denk gelen 117 ETH kazandı.

Pepe Coin’in rallisi gerçek mi?

Web sitelerine nazaran, PEPE Coin Bitcoin’i geçmeyi hedefliyor. Nispeten yeni bir proje için öteki hiçbir kripto projesi 2008’den beri Bitcoin’e yaklaşamıyor. İkinci en büyük kripto projesi olan Ethereum bile yaklaşamadı. Bitcoin’i çevirmek. Bu büyük, gerçekçi olmayan bir vaat.

Ayrıca, projenin gerisindeki bireyler hiçbir yerde bulunamadı. Web siteleri için alan kimlik bilgilerine bakarken bile, bilgileri tekrar düzenlemek için fazladan yol kat ettiler.

Ek olarak, Twitter kullanıcısı Louround’a nazaran, sirkülasyondaki toplam PEPE’nin %5’inden fazlasını tutan birkaç bilinmeyen cüzdan var. Cüzdanlarını tasfiye etmeye karar verirlerse, PEPE fiyatı tıpkı süratte düşüş gösterecek.

Pepe Coin nedir?

Pepe Coin, Dogecoin üzere mevcut meme coin’lere rakip olarak piyasaya giren nispeten yeni bir kripto para ünitesidir. Öteki birçok yeni madeni paranın bilakis Pepe Coin, ön satış yahut bununla ilgili rastgele bir vergi yahut fiyat olmaksızın sessizce piyasaya sürüldü. Ek olarak, geliştiricileri rastgele bir likidite havuzunu yakmadı ve kontratlarından vazgeçmediler.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 hafta ago