Categories: Analiz

Tom Lee: “Bitcoin Rallisi Başlamak Üzere”

Ünlü kripto para analisti ve Bitcoin boğası olan Tom Lee, Bitcoin ile ilgili pozitif yorumlarda bulunarak yatırımcıları heyecanlandırdı. Lee yapmış olduğu açıklamada henüz Bitcoin rallisinin başlamadığını ancak başlamak üzere olduğunu ifade etti. Ünlü isim yapmış olduğu bu açıklamayla beraber birçok yatırımcıyı da heyecanlandırmayı başardı. Uzun zamandır Bitcoin’in değer kazanmasını bekleyen yatırımcılar artık belirsizlikten kurtulmak istiyor. Lee gibi yorumcular tarafından yapılan değerlendirmelerde bu bakımdan Bitcoin yatırımcıları için çok değerli. Kripto paraların büyük oranda yükseleceğini de düşünen Lee, Bitcoin’de görülen düşüşlerin artık son bulacağını ve bundan sonra ralliye hazırlık sürecine girileceğini ifade etti.

Kripto paralarda yaşanan değer kayıplarının ne kadar süreceği konusunda açıklama yapmaktan çekinen kripto para yatırımcılarına karşı Tom Lee önemli açıklamalarda bulundu. Tom Lee yapmış olduğu açıklamada, kripto paralarda yaşanan düşüşlerin son bulmaya yakın olduğunu ifade etti. Aynı zamanda kısa zaman içerisinde de Bitcoin rallisinin başlayacağını da belirtti. Ünlü yatırımcı ayrıca Bitcoin yatırımcılarının da beklentilerini yüksek tutması gerektiğini vurguladı. Büyük rallinin gelmesine çok az bir süre kaldığını ifade eden Lee, yatırımcılara az daha sabretmeleri gerektiğini söyledi. Son zamanlarda yaşanan düşüşlerin farkında olduğunu belirten Lee, yatırımcıların çok kısa bir süre daha bu duruma katlanmaları gerektiğini de ifade etti. Büyük yatırımcılar ile balinaların Bitcoin’e yönelip yüklü alım yapacağını da Lee ayrıca belirtti.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago