Categories: Altcoin Haberleri

Taban Fiyatı Bilen Analist: Bu 2 Altcoin Sıradaki Süratli Atlar!

Ünlü risk sermayesi yatırımcısı Chris Burniske, büyüklük açısından evvelki döngüleri geride bırakacak yaklaşan bir kripto boğa piyasası öngörüyor. Şu anda Placeholder Capital’in ortağı ve daha evvel ARK Invest’te analist olan Burniske, yeni bir proje ve katalizör dalgasının bu önümüzdeki boğa döngüsünü yönlendireceğine inanmakta. Burniske ayrıyeten, bu açıdan dikkat edilesi iki altcoin projesine dikkat çekti. İşte detaylar…

Piyasada döngü dikkat çekiyor

Btcpiyasasi.com olarak da bildirdiğimiz üzere ünlü risk sermayedarı Burniske, açıklamalar yaptı. Geçmişi pahalandıran Burniske, “17’yi görene kadar ’13’ün çılgınca olduğunu düşünüyorduk. ’17’nin çılgınca olduğunu düşündük, ta ki ’21’i görene kadar. ’21’in çılgınca olduğunu düşündük, ta ki ’25’i görene kadar.” Bu bir sonraki dalgalanmanın potansiyelini değişen düzenleyici akımlara, internet finans sisteminin (IFS) olgunlaşmasına, non-fungible tokenların (NFT’ler) yaygınlaşmasına ve BlackRock CEO’su Larry Fink üzere tesirli isimlerin iyimserliğine bağlıyor. Ayrıyeten, faiz oranlarının düşerek vaktin ve tüm risk varlıklarının tekrar fiyatlandırılmasına yol açmasını bekliyor.

Burniske, birçok kripto projesinin binlerce Blockchain için güvenlik sağlayan makul sayıda layer-1’de birleştiği bir gelecek öngörüyor. Bu konsolidasyonun altyapı katmanındaki kazananları sağlamlaştıracağına ve daha az bilinen altyapı projelerinin pahasını aşındıracağına inanıyor. Ona nazaran, sırf altyapıya odaklanan risk sermayedarları sonuç olarak kayıplarla karşılaşacak. Lakin bu konsolidasyon, blok alanı-hizmet sağlama maliyetini azaltacak ve uygulama katmanında genişleme ve deneyselliği teşvik edecektir. Burniske, bu eğilimlerin bariz hale gelmesinin tam bir pazar döngüsü alabileceğini öne sürüyor.

Altcoin projeleri için süratli at göndermesi

Bu yılın başlarında Burniske, Solana’yı (SOL) bir sonraki boğa piyasası için en umut verici fırsatlardan biri olarak tanımladı. Burniske’nin şirketi Placeholder Capital, ayı piyasaları sırasında bir “uçak gemisi stratejisi” benimsedi. Böylelikle uzmanlık oluşturmak ve stratejik yatırımlar yapmak için birkaç ekosisteme odaklanmakta. Bir evvelki ayı piyasasında, stratejileri ölçekleri ve likiditeleri nedeniyle Ethereum ve Bitcoin etrafında ağırlaşmıştı. Şu anda Placeholder Capital, Cosmos ve Solana etrafında emsal bir strateji uyguluyor. Bilhassa bu ekosistemler içindeki çeşitli takımları ve projeleri keşfedip desteklerken temel varlıklara yatırım yapıyor.

Burniske’nin optimist bakış açısı, teknolojik gelişmeler, yasal düzenlemelerdeki ilerlemeler ve artan kurumsal ilginin inovasyonu ve benimsenmeyi teşvik etmeye devam etmesi nedeniyle kripto sanayisindeki daha geniş hassaslıkla uyumlu. Piyasa geliştikçe, yatırımcılar ve meraklılar, değerli yararlar elde etme ve kripto para üniteleri ile Blockchain teknolojisinin dönüştürücü gücüne şahit olma umuduyla, bir öbür kıymetli boğa piyasası potansiyelini hevesle beklemektedir.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago