Categories: Altcoin Haberleri

Sıcak Gelişme: Coinbase 5 Altcoin İçin Duyuru Yaptı, Fiyatlar Düştü!

Kripto para piyasası yakaladığı yeni müspet havayı korumak için uğraş ediyor. Başkan kripto Bitcoin 35 bin doların üzerinde kalmayı başaramasa da 34 bin doları da vermedi. Bunun yanında artık patlama yaşayan altcoin haberlerine daha sık rastlar olduk. Bir başka tarafta, gelen olumsuz haberlere reaksiyonlara de şahit oluyoruz. Son bir gelişmede Coinbase 5 altcoin trade’ini askıya aldığını duyurdu. Gelişmenin akabinde token fiyatları düşüşe geçti.

Coinbase 5 altcoin’in süreçlerini askıya aldı!

Btcpiyasasi.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasada artık daha çok yeşil görüyoruz. Ayrıyeten, Bitcoin tabanı korurken, büyük patlama yapan altcoin’leri izliyoruz. Bu olumlu ortamda birtakım tokenler için negatif gelişmeler de oluyor. Son bir gelişmede önde gelen kripto para borsası Coinbase, 5 altcoin’in alım satım süreçlerini askıya aldığını duyurdu. Bu bağlamda borsa şu açıklamayı yaptı:

Crypterium (CRPT), MXC (MXC), Quantstamp (QSP), Ren (REN), TE-FOOD (TONE) için ticareti devre dışı bıraktık. Fonlarınız sizin için erişilebilir olmaya devam edecek ve fonlarınızı istediğiniz vakit çekme imkanına sahip olmaya devam edeceksiniz.

Bu ortada Coinbase, bahse bahis tokenlerin süreçlerini askıya alacağını 20 Ekim’de açıklamıştı. Hasebiyle bugünkü süreç, bunun gerçekleştirmek oldu. Borsa, birinci duyurusunda, “Borsamızdaki varlıkları listeleme standartlarımızı karşıladıklarından emin olmak için tertipli olarak izliyoruz. Son incelemelere dayanarak, Crypterium (CRPT), MXC (MXC), Quantstamp (QSP), Ren (REN), TE-FOOD (TONE) için ticareti 3 Kasım’da askıya alacağız.” demişti.

Haberler birlikte 4 altcoin fiyatında düşüş oldu

Crypterium (CRPT) fiyatı haberin akabinde düşüşe geçti. Coinbase delist haberini evvelden vermiş olsa da son haber de altcoin fiyatını etkiledi. Basın vaktinde CRPT, günlük bazda yaklaşık %5 düşüşle 0,041 dolara geriledi.

CRPT günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Crypterium’da gördüğümüz tesirin benzerine MXC (MXC)’de de şahit olduk. Basın vaktinde MXC, günlük bazda yaklaşık %7 düşüşle 0,006485 dolara geriledi.

MXC günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Coinbase haberi Quantstamp (QSP)’da ise daha şiddetli bir reaksiyona yol açtı. Basın vaktinde QSP, günlük bazda yaklaşık %16 düşüşle 0,00663 dolara geriledi.

QSP günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Tokenler ortasında Ren (REN) marjinal bir biçimde ayrıştı. REN, gün içinde %60’ın üzerinde artış kaydetti. Bununla birlikte, bunu koruyup koruyamayacağı belgisiz. Öteki tarafta son altcoin TE-FOOD (TONE) da düşüş yörüngesine girdi. Basın vaktinde TONE, günlük bazda yaklaşık %8 düşüşle 0,006088 dolara geriledi.

TONE günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap
Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 ay ago