Categories: Altcoin Haberleri

SHIB ve XRP Biriktiren Balinalar, Bu Coinleri Satıyor!

Büyük Shiba Inu balinası 1,72 milyon dolar pahasında SHIB satın aldı. Bilgiler, kripto balinalarının 127 milyon dolar kıymetinde XRP tokenı taşıdığını gösteriyor. IntoTheBlock’a nazaran FLOKI holder’ları ellerindeki tokenleri satıyor. Son olarak, büyük MATIC balinalarından birisi tokenlerini borsaya aktardı. Detaylar için bizi okumaya devam ediniz…

Dev SHIB balinası 168 milyar token daha ekledi

Devasa bir Shiba Inu balinası son 24 saat içinde 1,72 milyon dolar pahasında SHIB aldı. Etherscan.io dataları, Shiba Inu’nun en büyük 19. holder’ının son 24 saat içinde iki başka süreçle 1.729.221 dolar (1,72 milyon dolar) kıymetinde 168.375.992.729 (168,37 milyar) SHIB satın aldığını ortaya koyuyor.

Shiba Inu balina birikimi

Balinanın alım çılgınlığı tek bir süreçle başladı ve portföye 9.819.006.847 (9,81 milyar) SHIB ekledi. Lakin bu yalnızca bir başlangıçtı. Birkaç dakika sonra Balina, 1.628.380 dolar (1,62 milyon dolar) bedelinde dudak uçuklatan bir alım daha yaptı. Bu atılımında 158.556.985.882 (158,55 milyar dolara) SHIB satın aldı. Bu devasa birikim, Balina’nın SHIB varlıklarını 54.099.030 dolar (54,09 milyon dolar) bedelindeki astronomik 5.252.333.033.396 (5,25T) SHIB’ye çıkarıyor.

Shiba Inu’ya (SHIB) balinaların ilgisi

Shiba Inu Ekosistemindeki son gelişmeler Balinaların SHIB’ye olan ilgisini tekrar canlandırdı. Son olarak, Btcpiyasasi.com olarak bildirdiğimiz üzere, Litvanya merkezli başkan Neobanking Institution bankası, CeFi platformuna Shiba Inu için takviye ekledi.

Bir diğer heyecan verici gelişme olarak Binance Hisse, Shiba Inu’nun bir ödeme sistemi olarak kullanımını bir üst düzeye taşımak için ivendPay ile işbirliği yaptı. Bu iştirak, Binance Hisse kullanıcılarının ivendPay takviyeli 400 tüccarda SHIB kullanarak ödeme yapabilmelerini sağlamayı vaat ediyor.

Balinalar daha fazla XRP biriktirmeye hazırlanıyor

WhaleAlert tarafından sağlanan datalar, kripto balinalarının son 24 saat içinde birden fazla süreçte 280 milyondan fazla XRP (yaklaşık 127 milyon dolar değerinde) taşıdığını gösteriyor. İzleyici tarafından kaydedilen en büyük süreç, bilinmeyen cüzdanlar ortasında 108,9 milyon XRP tokeninin (yaklaşık 50 milyon dolar değerinde) transferi oldu.

İzleyici, Ripple isimli bir cüzdanın da 50 milyon XRP tokenini (yaklaşık 22,8 milyon dolar değerinde) bilinmeyen bir cüzdana taşıdığını kaydetti. Bilgilere nazaran, balina cüzdanları boşaltmak için Bitstamp kripto borsasına yaklaşık 54 milyon XRP token (yaklaşık 24,8 milyon dolar değerinde) taşıdı. İzleyici tarafından kaydedilen en büyük süreç, borsada 28 milyon XRP tokeninin (yaklaşık 13 milyon dolar değerinde) boşaltılması oldu.

FLOKI holder’ları tokenlarını satıyor!

Floki Inu (FLOKI), kısa müddet evvel kıymetli bir fiyat artışı yaşadı. Bu da alım satım faaliyetlerinde bir telaşa yol açtı. IntoTheBlock’a nazaran tahliller, etkin adreslerin token fiyatındaki %40’tan fazla artışla birlikte yükseldiğini ortaya koydu. Bu gelişmenin, FLOKI traderlarının davranışlarında bir değişime işaret etmesi muhtemel. Zira kimileri ellerindeki varlıkları boşaltmak için fiyat artışını fırsat olarak görüyor.

İlginç bir formda, datalar sıfır bakiyeli adreslerde de küçük bir artış olduğunu gösteriyor. Bu da kimi FLOKI holder’larının fiyat hareketinde satış yaptığını gösteriyor. Bununla birlikte, yeni adreslerdeki artış, tokenin yeni yatırımcıları çekmeye devam ettiğini gösteriyor. Ayrıyeten, potansiyel olarak mevcut sahiplerden gelen satış baskısını dengelediğinin bir işareti.

Kaynak: TradingView

Floki Inu, Shiba Inu üzere göğüs varlıklarının popülerlik artışının ortasında ortaya çıktı. Bunlar, Dogecoin modelini yakından takip ediyor. Token Ocak ayında %520’lik bir yükseliş kaydetti. Lakin daha sonra %40’ın üzerinde süratli bir geri dönüş yaşadı. Bu fiyat hareketi, FLOKI’nin değişken tabiatını ve bunların alım satımıyla ilgili potansiyel riskleri vurguluyor.

Son fiyat artışını sadece piyasa hassaslığına yahut toplumsal medya heyecanına bağlamak mümkün. Bununla birlikte, Floki Inu üzere göğüs tokenların çoklukla daha yerleşik kripto paraların sunduğu temel kıymet yahut yarardan mahrum olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu nedenle, fiyatları son derece öngörülemez olabilir. Bu da onları keskin dalgalanmalara eğilimli hale getirir. Bu doğal oynaklığa karşın, artan yeni adres sayısı, yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ettiğini gösteriyor.

MATIC’te balina hareketliliği

On-cahin tahlil firması Santiment, 60 milyon MATIC tokeninin, bu yıl borsalara kaydırılan en büyük ikinci token transferi olduğunu bildirdi.

En büyük Poligon adreslerinden biri, 60 milyon MATIC’i bir borsaya aktardı. Bu da ağın borsa arzının beş haftanın en yüksek düzeyi olan %7,92’ye yükselmesine neden oldu. Bu olay, balinalar tarafından yapılan büyük token transferlerinin ağın genel sıhhati üzerindeki potansiyel tesirini gösteriyor.

Bu tıp transferler piyasa aktivitesinin ve likiditesinin bir göstergesi olabilir. Bunun yanında, piyasada oynaklığa ve fiyat dalgalanmalarına da yol açması mümkün. Bu yüzden, yatırımcıların bu tıp olaylar sırasında dikkatli davranmaları değerli. Balinalar ya da büyük holder’lar, tokenlarını satmak istediklerinde ekseriyetle borsalara taşırlar. Bu özel balinanın kendi kendini koruma ettiğini belirtmek gerekir. Bu nedenle, bu büyük bir token hareketinin potansiyel bir nedeni olabilir.. Bununla birlikte, balinanın hala elinde 3,78 milyar token ile değerli ölçüde MATIC bulunuyor.

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago