Categories: Altcoin Haberleri

SHIB ve Bu 9 Altcoin Kritik Haberler Duyurdu: İşte Detaylar!

Altcoin piyasasını çevreleyen haberlerin başında Shiba Inu’nun (SHIB) geçtiğimiz günlerde duyurduğu “Shibverse” arazi satışları geliyor. Savaş korkusunun tetiklediği satış baskısı bir yana, bu yazıda, haftanın en kritik ortaklık, entegrasyon ve yatırım haberlerine göz atalım. Kriptokoin.com olarak detayları aktarıyoruz…

9 altcoin projesinden haftanın haberleri

  • Popüler DeFi platformlarından Yearn.Finance (YFI), Ethereum ikinci katman ağı Arbitrum için destek ekledi. Bu karar, kullanıcıların Ethereum tabanlı kripto para birimlerini Ethereum’un kendisinde hareket ettirmeden işlem yapabilecekleri anlamına geliyor.
  • Solana tabanlı NFT platformu Neon, pratik işlemler için New York’ta otomatlar yerleştiriyor. NFT otomatları, kredi kartları, Apple Pay ve Google Pay kullanarak NFT satın almayı kolaylaştıracak.
  • Aventus, bir Polkadot parachain slot’u kazanmak için Scytale ile ortaklık kurdu. Blockchain risk sermayesi ve danışmanlık firması, Aventus’un genç Polkadot ekosistemine tamamen entegre olma hedefini gerçekleştirmesini destekliyor.
  • Shiba Inu metaverse, 10 gün içinde 35.000 sanal arazi arsası satacak ve LEASH token sahipleri teklif vermede öncelik kazanacak. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.
  • Binance platformu, BEP-95 güncellemesinden bu yana 24 milyon dolar değerinde 50.000 Binance Coin (BNB) yakıldığını duyurdu.

  • SEC-Ripple davasından gelişmede, mahkeme, Ripple’ın olumlu savunmasına karşı belge dosyalamak için SEC mektubunu reddetti. Sonuç olarak SEC, “nihai kararını geciktirmeye devam eden ve böylece XRP yatırımcılarına zarar veren bir dizi gecikme taktiği uyguluyor” iddiaları yaygınlaşıyor.
  • Shiba’yi destekleyen bir şirket olan Bigger Entertainment’ın sahibi Steven Cooper, SHIBFIT uygulaması üzerinden “SHIB yakma” uygulamalarının yakında başlayacağını duyurdu.
  • Küresel haberlerde, Brezilya Senatosu ekonomik işler komitesi, kripto işlemlerinin düzenlemelerine ilişkin bir yasa tasarısını onayladı. Senatör Flávio Arns tarafından sunulan tasarının Senato genel kurulu tarafından ve onaylanması halinde Brezilya Temsilciler Meclisi tarafından oylanması gerekiyor. Yürütme organının daha sonra tasarıyı veto etme yetkisine sahip olduğunu bildirildi.
  • TRON DAO ve BitTorrent, TRON Grand Hackathon 2022’nin ve ilk TRONDAO topluluk forumunun lansmanını duyurdu. Hackathon kayıtları 14 Şubat’ta başladı. Hackathon Web 3.0 ve Blockchain endüstrisinin geliştirilmesinde yer almaya istekli yeni girişimciler, mühendisler ve tasarımcılar arasında birliğini yaygınlaştırmak üzere düzenleniyor.
  • Son olarak, popüler mikroblog platformu VeScribe, VeChain dijital albümlerini ülke çapındaki kullanıcılarına ulaştırmak amacıyla Las Vegas’ta resmi olarak başlatıldığını duyurdu. Ürün, çeşitli fiziksel ve dijital koleksiyonlar oluşturmak için Blockchain ve NFT’ler ve NFC’yi birleştiren bir girişim olan Digital Key Services tarafından tasarlandı.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago