Categories: Altcoin Haberleri

Santiment: SAND ve Bu 3 Altcoin “Satın Al” Bölgesine Girdi!

Kripto para analiz firması Santiment, The Sandbox (SAND), 1inch (1INCH), Loopring (LRC) gibi altcoin’lerin satın alım aralığına yerleştiğini söylüyor. Kriptokoin.com olarak şirketin son analizini aktarıyoruz…

Santiment SAND, 1INCH, LRC ve REN’e dikkat çekti

Kripto paralara yönelik çeşitli metriklerle yeni analizler sunan Santiment, yakın zamanda paylaştığı bir gönderide The Sandbox, 1inch, Loopring ve Ren Protocol’ün tokenlarının “satın al” bölgesinde olduğuna dikkat çekti. Santiment, bu analizini aktarırken geçtiğimiz son bir haftada yaşanan düşüşlerle beraber MVRV fırsat ve tehlike modellerine göre bu altcoin’lerin tarihi alım bölgesi olan dip alanlarına indiğinin haberini verdi. Şirket, bunun, tipik dip alanları açısından ortalama ticari getirilerin ilk 10’da olduğunu gösterdiğini belirtti.

Piyasa değeri/gerçekleşen değer (MVRV) metriği, bir varlığın piyasa değerinin gerçekleşen değerine olan oranıdır. İki değerleme yöntemini karşılaştırarak, MVRV oranı bize fiyatın adil olup olmadığına dair bir fikir edinmemizi söyleyebilir, bu da piyasanın zirvelerini ve diplerini almanın faydalı olduğu anlamına gelir. Bu metrik, dolaşımdaki coin’lerin ortalama kâr ve zarar durumunu da gösterir ve kripto paraları düşüşte satın almak isteyenlerin daha çok kullandığı bir ölçüm olarak karşımıza çıkıyor.

Piyasalar kırmızı renkte

Santiment’in satın alım işareti verdiği kripto paralar ise, şu anda kırmızı tahtada işlem görüyor. Daha önce de bildirdiğimiz üzere kripto para piyasasındaki en son artan volatilite, 24 saatlik bir ölçekte 400 milyon doları aşan tasfiyelere neden oldu. BTC, bu sefer 36,000 doların biraz üzerinden işlem görüyor – bu 3 Şubat’tan bu yana yeni en düşük fiyat noktası oldu. BTC yaklaşık 3.000 dolar kadar değer kaybetti ve bu durum altcoin’leri de etkiledi. Yazım sırasında, Santiment’in işaret ettiği coin’lerin fiyat durumuna bakıldığında SAND yüzde 11.45’lik bir düşüş ile 2.97 dolardan, 1INCH yüzde 11.48’lik düşüş ile 1.37 dolardan, Loopring (LRC) yüzde 11.17’lik düşüş ile 0.76 dolardan, REN ise yüzde 11’lik düşüş ile 0.27 dolardan işlem görüyor.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago