Categories: Altcoin Haberleri

Ripple 0,31 Dolara Kadar Düştü

Kripto para dünyasında beklenen performansı bir türlü veremeyen Ripple 0,31 dolara kadar düştü. Ünlü altcoinde yaşanan şiddetli kan kaybı sürüyor ve kısa zamanda bu kan kaybının daha da artacağı öngörülüyor. Geçtiğimiz ay 0,40 doların üzerine çıkmayı başaran XRP’nin çok kısa bir süre içerisinde adeta çakılması pek olağan bir durum gibi karşılanmadı. Ripple yatırımcıları artık beklemekten bıktıklarını ifade ederek Ripple’ın bir an önce beklenen performansını göstermesi istendi. Yatırımcılar, Ripple’a sürekli olarak müdahale edildiğini savunuyor. Ancak bu iddianın herhangi bir geçerliliği ise yok. Ripple’ın 0,31 dolara kadar gerilemesi çok büyük hayal kırıklığı yaşattı. Hatta uzmanlar kısa vadede XRP’ni 0,30’un altına düşeceğini de iddia etti.

Ripple 0,31 dolara kadar düştü ve yatırımcıları da yıllardır istenilen verimi alamadığı için Ripple’a öfkeli. Ancak Ripple’ın bugünkü değer kaybının asıl nedeni ise piyasanın genel olumsuz durumu. Bitcoin’in istenilen performansı verememesi ve 10 bin dolar sınırında dolaşması, piyasanın da güvenini ciddi ölçüde sarsıyor. Bu tabloda insanlarda yatırımlarını çok daha dikkatli bir şekilde yapıyor. Bunun sonucunda yeterli talep olmuyor ve kripto paralar bir türlü beklenen seviyeye gelemiyor. Özellikle ünlü altcoin 0,33 dolara geldiğinde pek çok yatırımcı ellerindeki XRP’leri sattığını açıkladı. Yatırımcılar tarafından yapılan bu hamle çok kısa sürede etkisini gösterdi ve Ripple’ın 0,31 dolara kadar gerilemesine sebep oldu.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago