Categories: Altcoin Haberleri

Piyasa Çöktü: Sadece O 4 Altcoin Tahtadan Uçuyor!

Geride bıraktığımız 24 saat boyunca Bitcoin (BTC) düşüşünü devam ettirdi ve 40.685 dolara kadar geriledi. Bunun etkisiyle haftanın son gününde Ethereum (ETH) 3.100 dolar, Binance Coin (BNB) 440 dolar civarına geri çekildi. Büyük kripto para birimleri 2 günlük ve haftalık bazda yüzde 10’un üzerinde düşüş yaşarken piyasa değeri ile ilk 100’de yer alan 4 altcoin değer kazandı.

Bu 4 altcoin, günün en çok kazananları oldu

Günün en çok değer kazanan altcoin’i, pek bilinmeyen ve ilk 100’e yeni girmiş olan bir coin oldu. Counos X (CCXX), yüzde 75.27’lik bir yükseliş yaşadı. 1 Haziran 2019’da İsviçre merkezli bir ekip tarafından piyasaya sürülen Counos X, kendisinin özellikle fiat para ile kolay değişim için ödemeleri kolaylaştırmak ve satın alma faturalarını temizlemek için tasarlandığını söylüyor. Sosyal medya hesaplarının pek etkin olmadığını ve yükselişinin ardındaki sebebin ne olduğunun belli olmadığını belirtmekte fayda var.

İkinci olarak ağın verimliliğini ve birlikte çalışabilirliğini azaltmadan Blockchain’leri ve ağları küresel ölçekte birbirine bağlamak amacıyla Haziran 2018’de piyasaya sürülen Quant (QNT) yüzde 11.57 yükseldi. Üçüncü olarak Cosmos (ATOM) yüzde 11.13 değer kazandı. ATOM’un fiyatının yükselmesinin ardındaki nedenler arasında Ethereum Virtual Machine (EVM) protokolünü uyumlu hale getiren bir çapraz zincir köprüsünün piyasaya sürülmesi ve bağlı zincirlerin ve uygulamaların ekosistemini hızla genişletecek olan Theta yükseltmesi gibi faktörler yer alıyor.

Son olarak, Samsung ile ortaklığı ile gündeme damga vuran metaverse coin’i Decentraland (MANA) yükseliş yaşadı. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Samsung, metaverse Decentraland’de kendi sanal mağazasını açtı. Duyurunun ardından sert yükselen coin, yüzde 9.5 ile ivmesini sürdürüyor gibi görünüyor.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago