Categories: Altcoin Haberleri

Milyarder Dayanaklı Altcoin, Büyük Programı Duyurdu: İşte Detaylar!

Popüler altcoin projesi Polkadot (DOT), ETHDenver etkinliği çerçevesinde uygulayacağı ödül programını duyurdu. Substrate çerçevesi ve Polkadot ağının arkasındaki bir yazılım uzmanı olan Parity Technologies, ETHenver Konferansı için planlarını kripto kamu oyu ile paylaşıyor. Detaylara Kriptokoin.com’da. Polkadot kripto para çevrelerinde milyarder destekli altcoin olarak da biliniyor; çünkü ünlü milyarder Mark Cuban kripto portföyünü açıkladığında, DOT milyarderin sepetindeki coinlerden biriydi.

Popüler altcoin Polkadot ödül veriyor

Küresel Ethereum topluluğunun en çok beklenen çevrimdışı etkinliklerinden biri olan ETHenver, 1 Şubat 2022’de Denver, Colorado’da başladı. Parity Technologies’in tüm katılımcılar için hazırladığı bilgilendirmelerin bazıları şöyle. Öncelikler parachain konseptinin önemine vurgu dikkat çekiyor. Parity Technologies’in Polkadot’un Twitter hesabından yaptığı resmi açıklamaya göre ekip, iki aşamalı bir ödül kampanyasıyla ETHDenver’a geliyor. Açıklamada şöyle deniyor:

@EthereumDenver’daki Polkadot #BUIDLweek bugün başlıyor! Birden fazla söyleşiye ve atölye çalışmasına katılmak, @substrate_io blockchain çerçevesi hakkında bilgi edinmek ve 15 bin dolarlık Polkadot ödülüne katılmak için hemen yerinizi ayırın. https://t.co/Y61h2aCHfd üzerinden kaydolun.

ETHenver BUIDLathon çerçevesinde, Parity Technologies hem sanal hem de yüz yüze katılımcılar için cömert bir ödül havuzunu duyurdu. Hackathon’un ilk aşaması olan ‘Pitch the Next Polkadot Parachain’, her biri 1.500 dolarlık 5 ödül sunuyor. Katılımcıların, bir sonraki parachain slot müzayedesini kazanabilecek bir ürünün üst düzey bir sunumunu yapmak için maksimum 15 slayttan oluşan bir sunum destesi oluşturmaları gerekiyor. ‘Substrate Kullanarak Polkadot Parachain Oluşturma’ adlı ikinci aşama, ETHDenver’ın çevrimiçi katılımcıları için uygun. Başvuru sahiplerinin, tam teşekküllü bir Substrat tabanlı L1 blockchaini yazmaları bekleniyor.

İkinci aşamanın iki kazananı 5.000 dolar ve 2.500 dolar ödül alacak. W3F’nin Geliştirici İlişkileri Ortaklıkları Lideri Urban Osvald, ekibinin Polkadot’ta önde gelen Ethereum (ETH) geliştiricileriyle bağlantı kurma fırsatından heyecan duyduğunu vurguladı. Osvald şöyle diyor:

ETHDenver’a geri döndüğümüz için çok heyecanlıyız. Parity çekirdek mühendisleri tarafından yönetilen derinlemesine Substrate atölyelerinden, teknolojilerini sunumlarda, atölyelerde ve panel tartışmalarında sergileyen düzinelerce ekosistem projesine kadar yirmi saatten fazla Polkadot içeriğimiz var. Ödül kampanyasının yanı sıra, Web Vakfı (W3F) ve Parity Technologies, 15 Şubat ile 19 Şubat arasında bir dizi eğitim etkinliği düzenleyecek.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago