Categories: Analiz

Mark Cuban: “Bitcoin Yerine Muz Alırım”

NBA takımlarından olan Dallas Mavericks’in sahibi Mark Cuban, Bitcoin hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Bitcoin ile ilgili görüşlerini açıklayan ünlü isim birçok noktaya da değindi. Bilindiği üzere Cuban, Bitcoin ve kripto paralardan hiç haz etmiyor ve her fırsatta ağır bir şekilde eleştiriyor. Bugünde ünlü milyarder Bitcoin ile alakalı kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Wired haber kanalıyla Youtube’da yapılan röportajda Cuban, kendisine yöneltilen tüm soruları cevapladı. Kripto paralardan neden bu kadar çok nefret ettiği ile ilgili sorulan soruya Cuban verdiği cevapla şaşırttı. Cuban, Bitcoin ve kripto paraların bir problemi olduğunu belirtti. Bu problemin ise bir kişinin ödediği miktara göre kripto paranın yükselip azalması olduğu ifade edildi.

Mark Cuban kendisine yöneltilen soruları cevaplarken daha çok lider kripto para birimi olan Bitcoin hakkında sorulan sorulara cevap verdi. Ünlü milyarder Bitcoin ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Bazı insanlar beyzbol kartları ile övünürler. Ve bu kartların ileriki dönemlerde çok daha fazla değer kazanacağını ifade ederler. Tıpkı karikatür kitapları gibi. Tüm bunlar içsel olarak bomboş. Hiçbir anlam ve değer ifade etmiyorlar. Hatta sanat eserlerini de bu sınıflandırmaya alabiliriz. Çok para ödediğin bir tabloyu satın alıp duvarına asabilirsin. Ancak bu tablo ile hiçbir şey yapamazsın. Bitcoin’de tıpkı karikatür veya sanat eserleri gibi. Bitcoin ile yapabileceğin şeyler oldukça sınırlı. Bu yüzden Bitcoin alacağıma muz alırım daha iyi. Hiç değilse muz bir işe yarıyor.” İfadelerini kullandı.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 hafta ago