Categories: Altcoin Haberleri

Kıdemli Analist Şaşırttı: Bu Altcoin Piyasası Korkunç!

Messari kıdemli araştırma analizcisi Ryan Watkins: “NFT‘lerin mevcut durumu berbat” diyor. Messari analisti neden mevcut popüler altcoin piyasalarından olan NFT piyasasının korkunç olduğunu söyledi? Detaylar Krptokoin.com’da.

“Bu altcoin piyasası berbat”

Messari analisti Ryan Watkins, dijitale varlıklara verilen yüksek maliyet nedeniyle, son zamanlarda yeni yatırımcıların katılması zor hale gelen, değiştirilemez token (NFT) sektörünün mevcut durumunu kınadı. Watkins bugünTwitter’da mevcut NFT pazarının kripto dünyanın demokratik ve erişilebilir ideolojilerinden kaydığını söyledi. Kıdemli analiste göre, son iki yılda NFT alanına katılan insanlar, uygun fiyatlarla ilginç dijital koleksiyon ürünleri elde ettikleri için şanslıydı. Ancak, NFT çoğunluğuna katılmak isteyen yeni katılımcılar için aynı şey söylenemez. İçerik oluşturucular, giriş engelini yalnızca varlıklı yatırımcıları içerecek şekilde yükselterek, düşük fonlu traderları “çöp” ile yetinmeye zorladı. Analist konu hakkında şöyle diyor:

Geçtiğimiz iki yılda bu pazara giren bizler, bu projelere doğrudan satın almasalar bile erken girebilecek kadar şanslıyız. Ancak bugün oyuna girenler, giriş engellerinin yüksek olması nedeniyle çöp satın almaları nedeniyle çoğu zaman oynayamıyor bile.

Bugün oyuna girenler, yüksek maliyetli NFT’leri karşılayamadıkları için giriş engellerinin yüksek olması veya saçmalık satın almaları nedeniyle genellikle oynayamıyorlar. Watkins, lüks dijital koleksiyon ürünleri satmakta yanlış bir şey olmasa da içerik oluşturucuların daha fazla insanın NFT pazarına girmesine izin verme pahasına kazanç elde etmeye odaklanmaması gerektiğini belirtti. Watkin beyaz listenin kaldırılmasını öneriyor çünkü beyaz liste zenginlerin daha da zenginleşmesini sağlıyor. Analist, “Sahipliği genişletmek için standart 10.000 pfp koleksiyonunun ötesine geçmek bir başlangıç ​​olabilir. Bir diğeri, esasen zenginlerin daha da zenginleşmesini sağlayan beyaz listeden kurtulmak olabilir” şeklinde konuşuyor. NFT platformlarındaki artan etkinliklere rağmen, daha fazla insan eylemin bir parçası olmak için alana girmek istiyor.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago