Categories: Altcoin Haberleri

Hindistan’da Altcoinler Tercih Edilmiyor

Hindistan’da bilindiği üzere kripto paralara karşı çok ağır yaptırımlar uygulanıyor. Madencilik ve satın alma gibi birçok işlem Hindistan’da büyük ölçüde sınırlandırılmış durumda. Bu konuda her ne kadar olumlu yönde açıklama yapılsa da Hindistan’da kripto para alım satım işlemi yapmak hiç kolay değil. Tüm bu şartlara rağmen Hintli yatırımcılar altcoinlerden ziyade daha çok Bitcoin’e yöneliyor. Bu kapsamda Hindistan’da altcoinler çok fazla tercih edilmiyor. Bunun yerine daha çok kazançlı olarak görülen Bitcoin, Hintli yatırımcıların dikkatini daha çok çekmiş durumda. Hindistan’da tüm bu yasaklara ve sınırlamalara rağmen Bitcoin yatırımcılarının sayısı hiç de az değil.

Hindistan’da faaliyet gösteren finans kuruluşu olan Financial Express yayınladığı raporda tüm gerçekleri gözler önüne serdi. Ünlü finansal kuruluşu tarafından yayınlanan raporda, Hindistan’da altcoinler yatırımcıların dikkatini çekmediği için tercih edilmediği ifade edildi. Aynı zamanda insanların altcoinler yerine Bitcoin’e çok daha fazla güvendikleri için tercihlerini BTC’den yana kullandıklarını da belirtti. Hindistan’daki burjuvaların büyük bir kısmının da Bitcoin’e yatırım yaptığı da yayınlanan bu raporda ifade edildi. Raporda ayrıca ülkedeki en popüler yatırım araçlarından da söz edildi. Hindistan’da en çok yatırım yapılan sektörün emlak olduğu belirtildi. Bunun yanında kripto paralara yatırım yapanların oranı da yüzde 10 olarak gösterildi. Hindistan gibi yaptırım uygulayan bir ülkede böyle bir oranın ortaya çıkması oldukça şaşırtıcı bir durum olarak karşımıza çıkıyor.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

5 gün ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

5 gün ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

5 gün ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

5 gün ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

5 gün ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

5 gün ago