Categories: Altcoin Haberleri

Gerçek Çıkan Metrik: ETH ve Cosmos Mart’ta Bu Seviyelerde!

Yüzde 80’in üzerinde doğruluk oranıyla CoinMarketCap topluluğu, Ethereum (ETH) ve Cosmos (ATOM) fiyatını tahmin etti. İşte sonuçlar…

Topluluk, Cosmos fiyatında 34.97 doları bekliyor

Cosmos (ATOM), son aylarda muazzam bir büyüme yaşadı ve bu da platformun benimsenmesinin artmasına neden oldu. Bu bağlamda, Cosmos’un kripto piyasasındaki itibarı artıyor ve bu da ATOM’un fiyatını artırmaya yardımcı oluyor.

Geçmişte %82 doğruluk oranına sahip olan CoinMarketCap kripto topluluğuna göre ATOM, Mart 2022’nin sonuna kadar mevcut değerinden %23’ün üzerinde artışla 34.97 dolardan işlem görecek. Fiyat tahmini yapan toplam kişi sayısı 5,389’du.

Topluluğun diğer 4.211 üyesi, Nisan ayı sonuna kadar tokenin mevcut fiyatından %21’in üzerinde bir artışla 34.41 dolar değerinde olacağını tahmin ediyor.

Cosmos, ağının büyümesi üzerine bahse giriyor

Olumlu fiyat tahmini, Cosmos’un yatırımcıların ilgisini çekmeye devam eden planlı ağ genişletmesiyle uyumlu. Örneğin Cosmos ağı, interBTC’ye IBC uyumluluğu sunarak Ağustos 2021’de Bitcoin’i etkin bir şekilde dahil etti. Cosmos ekosisteminin içinde ve ötesinde, herhangi bir IBC uyumlu Blockchain artık güvenilir Bitcoin likiditesine erişebilir. Aynı zamanda protokol, teşvikli testnet’ler de dahil olmak üzere çok sayıda test ağının 2022 yılının ilk yarısında Cosmos’a ekleneceğini açıkladı. Testnet’ler arasında teşvikli akıllı sözleşmeler için bir platform olan Archway ve modüler bir Bockchain olan Celestia yer alıyor. Ethereum’da durum nasıl? Lider altcoin ile sonlandıralım…

Ethereum (ETH) fiyat tahmini

Piyasa kapitalizasyonuna göre dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), son haftalarda fiyatının 3.000 doların üzerine çıkmasına tanık oldu. Son zamanlardaki volatiliteye rağmen, CoinMarketCap topluluğu, 70.326 oyla Şubat ayı sonunda Ethereum fiyatı için 3.632,42 dolar olarak olumlu bir fiyat öngörüyor. Tahmin, mevcut Ethereum fiyatına göre 530,57 dolar (+%17,11) kazancı temsil ediyor.

38.140 oyla topluluk, 31 Mart 2022’ye kadar ETH’nin mevcut fiyatı olan 3.850 dolardan 748 dolar (+%24) yükseleceğine inanıyor.

Bloomberg analistlerinden karamsar tahminler

Ethereum’un kilit direnç seviyeleri karşısında olumlu dalgalanmalarına rağmen, Bloomberg lider altcoin için karamsar bir gelecek öngörüyor. Bloomberg uzmanları, en son piyasa raporunda, Ethereum fiyatının 1.700 dolara kadar düşebileceğini tahmin etti:.

Grafikimiz, Ethereum’un aralığın altına yaklaştığını ve 52 haftalık hareketli ortalamasının yaklaşık %30 altında olan destek seviyesine yaklaştığını gösteriyor. Ethereum geçen yazki performansını tekrarlayabilir ve yaklaşık 1.700 dolara geri dönebilir.

Kriptokoin.com olarak analizlerini paylaştığımız, kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone liderliğindeki uzmanlara göre, ETH piyasası boğa koşusunun sonunda konsolidasyon aşamasında.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago