Categories: Altcoin Haberleri

Elon Musk’ın Ailesi, Bu Altcoin’lerde Boğa: Yatırım Yaptılar!

Altcoin ALGO’nun arkasındaki proje olan Algorand’a dayalı merkeziyetsiz uygulama (dApp) Dequency, Elon Musk’ın iki kardeşi de dahil olmak üzere yatırımcılardan para topladı. Algorand üzerine kurulu merkezi olmayan bir müzik lisanslama platformu olan Dequency, bugün Borderless Capital liderliğindeki bir yatırım turunda 4.5 milyon dolar topladığını duyurdu. Borderless Capital, kendini Algorand’daki projeleri finanse etmeye adanmış bir blockchain risk sermayesi firmasıdır. Kriptokoin.com olarak detayları aktarıyoruz…

Elon Musk’ın kardeşlerinden altcoin projelerine dolaylı yatırım

Dequency, Bitcoin’in güvenilir olmayan ödemelerinin eşdeğeri, ancak merkezi olmayan lisanslama sağlamasıyla tanınıyor. Dequency, üçüncü taraf müzik lisanslama işlemlerine olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Gereksiz bir aracıyı kaldırarak sanatçılar daha büyük bir gelir payı elde edebilirler. Dequency’nin kurucu ortağı George Howard. “2022’de müziğin film, televizyon veya diğer uygulamalara lisanslanması şu anda 1975’te seyahat rezervasyonu yapmaya benziyor; verimsiz, gereksiz aracılar/kira arayanlarla dolu ve kurumsal kapı bekçilerinden geçemeyenlere kapalı,” ifadelerini kullandı. Borderless Capital CEO’su David Garcia ise aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Müzik, Blockchain’in varlığından önce bile metaverse dünyasının bir parçasıydı. Dequency’ye katılmaktan ve yerel zincir üstü müzik senkronizasyonu lisanslama vizyonunu desteklemekten, tüm yaratıcının ekonomisine güç vermekten ve onu bir sonraki seviyeye taşımaktan gerçekten heyecan duyuyoruz.

Duyuruda gizli olan şey, turdaki yatırımcılardan ikisinin Kimbal ve Tosca Musk olduğu gerçeği oldu. Bu, Kimbal’ın kripto dünyasına ilk girişi değil. Kasım ayında, DAO merkezli bir yardım kuruluşuna yatırım yaptığını duyurdu. Tosca Musk ise Blockchain temelli işlerle pek ilgilenmiyor. Elon’un kız kardeşi, romantizm temalı yayın hizmeti PassionFlix’in CEO’su. Taraftarlar, yatırım haberlerinin Algorand fiyatı için yükseliş katalizörü olduğuna inanıyor.

ALGO fiyatı yatay seyrediyor

Bu sırada, Algorand’ın tokenı ALGO, yüzde 4’lük bir düşüş ile 0.94 dolardan işlem görüyor. Kripto para birimi, 1.01 dolardan bu seviyelere geri çekildi. ALGO, geçtiğimiz 7 gün boyunca yüzde 8.7 kaybederken son 14 günde yüzde 2.3’lük bir yükseliş yakaladı. Coin, tüm zamanların en yükseği olan 3.56 doların yüzde 70 kadar altında işlem görüyor.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 gün ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

5 gün ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

5 gün ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

5 gün ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

5 gün ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

5 gün ago