Categories: Altcoin Haberleri

Efsanevi Analist: 2022’i Bu Altcoin’lerin Zamanı Olacak!

Analist Michaël van de Poppe bu yıl DeFi ve Oracle altcoin projelerinin zamanı olacak görüşünde. Popüler kripto analisti, kripto dünyasının iki önemli alt kümesini gözlemliyor ve bir altcoinin yukarı doğru yükselmeye hazır olduğunu düşünüyor. Detaylar Kriptokoin.com‘da.

Popüler altcoin LINK parlıyor

Michaël van de Poppe, cansız bir 2021’den sonra veri besleme hizmeti Chainlink’in (LINK) hem merkezi olmayan finans (DeFi) hem de ilerleyen Oracle ağları için bayrağı taşıyabileceğini söyledi. Analist konu hakkında şöyle diyor:

2021, Oracle ve DeFi için Chainlink için en iyi yıllardan biri olmadı. Ancak son zamanlarda DeFi bölümünde gerçekten güç gördük ve birden fazla DeFi protokolü sağa ve sola dağılıyor, devam etmesi çok muhtemel görünen güç gösteriyor. DeFi güzel bir şekilde uyanacaksa, Chainlink büyük olasılıkla takip edecek.

Oracles, akıllı sözleşmeleri yürütmek için gerçek dünya bilgilerini blockchainlerle bağlayarak çalışır. Van de Poppe, kripto varlığı için 2022 fiyat tahminlerini ortaya koyarken Chainlink’in Tether’e (USDT) karşı son zamanlardaki en yüksek ve en düşük seviyelerine dikkat çekiyor. Şöyle diyor analist:

Eğer burada 19,50 dolardan daha yüksek bir dip elde edersek, yine yüksek seviyelere saldıracağız ve 33 dolardaki yüksek seviyeleri kırdığımızda büyük olasılıkla kendimizi yeni bir trende sokacağız. Ardından, Chainlink için bir sonraki hedefler olarak 77 dolar ve 120 dolar [olarak] ile devam etmek istiyoruz.

Kripto analisti, yıllık kripto piyasası değerlendirmesini şu sözlerle tamamlıyor: “2022, DeFi ve oracle yılıdır.” Band Protocol (BAND), API3 ve DIA, geçtiğimiz yılda öne çıkan başlıca oracle projeleri. DeFi platform söz konuş olduğunda ise ilk akla gelen projeler AVAX, AAVE, ADA, SOL ve MATIC olarak karşımıza çıkıyor.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago