Categories: Altcoin Haberleri

Dikkat: Bu Yapay Zeka Coin’ler Çift Haneli Koşuyor!

Bugün kripto para piyasasında boğalar güç göstermeye başladı. Başta önder kripto para Bitcoin olmak üzere, birden fazla altcoin yükseliş ivmesi yakaladı. Bu ortamda çift haneli yararlarıyla birtakım yapay zeka coin projeleri ön plana çıkıyor. CoinMarketCap’in ‘En Büyük Yapay Zeka ve Big Veri Tokenı’ olarak etiketlediği emektar kripto para Injective (INJ) inanılmaz bir büyüme kaydetti.

Injective (INJ) kendi segmentinde ön plana çıktı ve koşuyor!

Yapay zekâ coin projelerinin çok abartılan segmenti, artan piyasa iyimserliğinin ortasında düşük performans gösteriyor. Bununla birlikte, en büyük kripto paralarından kimileri sağlam karlar elde ediyor. Bunların çoğunluğu düşük hacimli, lakin bu alanın kıdemli bir kripto parası da bugün yeşil renkte. Yapay zeka kripto devi Injective (INJ) segmentinde en süratli büyüyen büyük hacimli coin oldu

Yüksek performanslı programlanabilir bir L1 Blockchain olan Injective’in çekirdek lokal kripto para ünitesi INJ, yalnızca 24 saat içinde %18’in üzerinde bedel kazandı. Bugün, yapay zeka coin fiyatı büyük spot borsalarda 10,55 doların üzerine çıktı. Böylelikle token, yeni bir tepeye sıçradı. Injective’in (INJ) fiyatı en son Aralık 2021’de, Bitcoin’in (BTC) 69.000 doların üzerinde ATH kaydetmesinden kısa bir müddet sonra yüksekti. Bu nedenle, altcoin düşüş piyasasının ortasında iki yılın en yüksek düzeyini belirlemeye gerçek yarışıyor.

INJ günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Yapay zeka coin projesi kendini geliştirmeye devam ediyor

Btcpiyasasi.com’dan takip ettiğiniz üzere, son günlerde Blockchain, DeFi ekosisteminin büyümesi açısından bir dizi muvaffakiyete imza attı. Yani protokol, birinci opsiyon altyapısı protokolünü bünyesine kattı. Bunun yanında Non Fungible Token (NFT) toplayıcısını ve likidite önyükleme aracını ekledi. Ayrıyeten Kava (KAVA) takımı, Injective’de Tether (USDT) kullanımını artırmak için büyük teşvikler getirmeyi teklif etti. Son olarak, .inj alan isimleri için ticaret başladı. Blockchain ayrıyeten Google Cloud ile ortak bir hackathon programına da mesken sahipliği yapıyor.

Yeni bir rekor: Injective (INJ) 400 milyon doları aştı

Ayrıca, yapay zeka coin takımının yaptığı duyuruya nazaran, Blockchain değerli bir kilometre taşını aştı. Şu anda 400 milyon doların üzerinde INJ, stake havuzlarında kilitli durumda. Genel olarak, CoinMarketCap kripto fiyat takipçisi “En Büyük Yapay Zeka ve Big DataTokenları” olarak etiketlenen tokenlar düşük performans gösteriyor. Kripto para piyasalarının net kapitalizasyonu %2,7 artarken, AI kripto fiyatları sırf %2,4 arttı.

Bu düşük hacimli yapay zeka coin projeleri de coştu!

Düşük hacimli altcoinler Trustverse (TVT) ve GNY (GNY), sırasıyla %35 ve %30 karla AI kripto sıralamasında en güzel performans gösteren kriptolar oldu.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago