Categories: Altcoin Haberleri

Dikkat: Bu 4 Altcoin, Güney Kore’de Patladı!

Güney Kore’nin kripto para dünyası için farklı bir yeri var. Bu yüzden Güney Kore’li kripto oyuncularının atakları piyasada ilgiyle takip ediliyor. Son datalara nazaran, Kore’nin evvel gelen kripto borsası Upbit’te 4 altcoin süreç hacminde dikkatleri çekiyor.

Upbit’te Aptos süreç hacmi patladı!

Güney Kore’nin tanınan kripto borsası Upbit’te, Aptos (APT), dikkat cazip hacim artışına şahit oldu. Buna nazaran, 4 saatlik ortalama hacim 202 bin dolar olurken, son hacim 1 milyon dolar olarak kaydedildi. Bu da yaklaşık %440’lık bir artışı gösterdi.

Aptos, Meta’nın Diem Blockchain mühendisleri tarafından bağımsız olarak geliştirilen Rust tabanlı bir programlama lisanı olan Move isimli yeni bir akıllı mukavele programlama lisanı kullanan bir Katman 1 Proof-of-Stake (PoS) Blockchain. Aptos’un vizyonu, web3’ün ana akım olarak benimsenmesini sağlayan ve gerçek dünyadaki kullanıcı problemlerini çözmek için DApp’lerden oluşan bir ekosistemi güçlendiren bir Blockchain olmak. APT basın vaktinde, CoinMarketCap bilgilerine nazaran, günlük bazda %6,51 artış kaydetti. Mevcut durumda altcoin, 10,73 dolardan el değiştiriyor.

APT günlük fiyat grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

Analist Brian Bollinger’e nazaran, günlük vakit dilimi grafiğinde, APT fiyatı azalan üçgen formasyonunun oluşumunu gösteriyor. Teorik olarak bu formasyon, kripto para fiyatının formasyonun boyun çizgisi dayanağını kırması halinde satış momentumunu ağırlaştıran bir düşüş devamıdır. Bununla birlikte, momentum göstergesi RSI, bu modelin bir yükseliş sonucu verme ve ilgilenen traderlara satın alma fırsatları sunma fırsatına sahip olduğunu gösteren besbelli bir sapma gösteriyor.

Kripto borsasında dikkat alımlı artış gören başka altcoin’ler

Upbit’te QKC için ortalama 1 saatlik hacim 3 milyon dolardı. Lakin son hacim yaklaşık %393’lük bir artışla 14 milyon dolara yükseldi. Bu ortada altcoin, basın vaktinde, günlük bazda %0,71 artışla 0,01089 dolardan süreç görüyor.

QuarkChain Network, global ticari standartları karşılamayı amaçlayan müsaadesiz bir Blockchain mimarisidir. On-chain 100.000’den fazla TPS sunmak için inançlı, merkezi olmayan ve ölçeklenebilir bir Blockchain tahlili sağlamayı amaçlıyor.

Kripto borsasında LOOM, ortalama 1 saatlik hacim 7 milyon dolardı. Lakin kaydedilen son hacim yaklaşık %246’lık artışla 25 milyon dolara ulaştı. Altcoin, basın vaktinde, günlük bazda %2,75 artışla 0,06069 dolardan süreç görüyordu.

Loom Network, Ethereum üzerine inşa edilen ve geliştiricilerin büyük ölçekli merkezi olmayan uygulamalar çalıştırmasına imkan tanıyan bir hizmet olarak bir platformu. Geliştiriciler, platformu 1 Ekim 2017 tarihinde piyasaya sürdü. Loom’un hedefi, uygulama geliştiricilerinin gerektiğinde çok daha fazla bilgi süreç gücüne erişebilen akıllı kontratlara sahip olmalarını yahut yeni kullanıcıları işe alma denemeleri yahut başlangıçta Blockchain’in tam güvenliğine gereksinim duymayan uygulamalar üzere misyonlar için daha düşük maliyetlerle birebir gücü muhafazalarını sağlamak.

Son olarak Upbit’te PUNDIX’in 1 saatlik ortalama hacim 100.000 dolardı. Son hacim ise %204’lük artışla 305.000 dolar olarak kaydedildi. Altcoin, basın vaktinde, günlük bazda %0,95 artışla 0,461 dolardan el değiştiriyor.

Pundi X, Blockchain tabanlı satış noktası tahliliyle perakende işletmelerini dönüştürmeyi amaçlayan Blockchain dayanaklı aygıtların başkan geliştiricisi. Tahlil, perakende satıcılarının ve tüketicilerin Blockchain üzerinde anlık mağaza içi süreçler gerçekleştirmesine imkan tanıyor. Kripto para haberleri için Btcpiyasasi.com’u takip etmeyi unutmayın.

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago