Categories: Altcoin Haberleri

Dev Balinalar, En Çok Bu Altcoin’lerde Al-Sat Yapıyor!

Kripto para piyasası yeni yıla 100 bin dolar beklentileriyle hazırlanırken 40 bin doların direnç olacağından habersizdi. Peki, balinalar dip fiyattan en çok hangi altcoin projelerinden topluyor? WhaleStats verilerine göre bugün yaklaşık %50 artışla 0.00003493 dolara ulaşan Shiba Inu olabilir…

Altcoin balinaları bugün Shiba’yı zirveye taşıdı

WhaleStats tarafından sağlanan en son istatistiklere göre, Shiba Inu en büyük Ethereum balinaları arasında en çok işlem gören token olarak Curve DAO Token’ı (CRV) geride bıraktı. Shiba Inu’nun (SHIB) ayrıca Ethereum balinaları arasında en değerli üçüncü kripto para birimi olduğu belirtiliyor.

Yazının yazıldığı sıralarda, Ethereum balinalarının ortalama değeri 1.553.784 dolar olan 55.267.322.781’den fazla Shiba Inu token’i var. WhaleStats verilerine göre Shiba Inu balinaları Twitter DAO, RON, Ethereum (ETH), Starshib ve USD Coin başta olmak aşağıdaki coin/token’lerden de tutuyor.

  • Polygon (MATIC)
  • Decentraland (MANA)
  • OKEx (OKB)
  • Crypto.com (CRO)
  • Bitpanda (BEST)

Shiba Inu (SHIB) fiyat analizi

Shiba Inu (SHIB) fiyatı da 3 aylık düşüş trendini kırmayı başardı ve Ethereum balinalarının meme token’e büyük ilgi göstermesinin bir sonucu olarak grafiklerde güçlü bir yükseliş yapısı oluşturuyor. Önümüzdeki olası boğa koşularında, Shiba Inu’nun yeni ATH seviyesi belirlemesi bekleniyor; ancak, bunu yapmadan önce, analistlere göre önce 0.000030 ve 0.000060 dolar dirençlerini aşması gerekiyor.

Shiba Inu, Ekim ayında bir önceki boğa koşusu sırasında ATH fiyatı 0.00008845 doları kaydetti. CoinMarketCap verilerine göre, bu zirve fiyata 28 Ekim 2021’de, yaklaşık 3 ay önce ulaşıldı. WhaleStats ayrıca, dev cüzdanların toplam Shiba Inu arzının dörtte birini kontrol ettiğini söylüyor. Kriptokoin.com olarak aktardığımız güncel istatistiklere göre, şu anda en büyük 100 Shiba Inu balinası, toplam arzın neredeyse dörtte birini (%26) kontrol ediyor. Yazım sırasında Shiba Inu (SHIB), ilk 100 kripto para birimi arasında en yüksek 24 saatlik kazanca ulaştı. Günün %50’ye ulaşan rallisini küçük bir düzeltmeyle korumaya çalışıyor. Meme token böylece MATIC ve BUSD gibi hacim devlerini bir kez daha geride bırakıyor.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago