Categories: Altcoin Haberleri

Derecelendirme Devinden 2 Altcoin’e Güçlü Onay! Fiyatlar Fırladı

Kriptokoin.com – Bitcoin ve kripto para derecelendirme devi Weiss Crypto Ratings (Weiss Ratings), belirli canlılık ve güvenlik konularının popüler altcoin hem Cardano hem de Algorand tarafından çözüldüğünü ancak hala Ethereum’da bulunduğunu öne sürdü. Bu açıklamayla altcoin fiyatlarında yükseliş yaşandı.

Popüler altcoin Cardano ve Algo, Weiss Ratings’den güçlü onay aldı! Fiyatlar zıpladı

Bir fikir birliği protokolünde, en önemli iki güvenlik özelliği canlılık ve güvenliktir. Bir protokolün güvenli olması için tutarsızlık yapmaması gerekir. Bir protokolün canlı olması için, en sonunda bir karar vermenin garanti edilmesi gerekir. “CBC Casper” adlı bir araştırma makalesinde, Ethereum araştırmacısı Vlad Zamfir bu konuyu ele aldı. Casperlabs o zamandan bu yana fikirlerini genişletiyor ve iddia edildiği üzere hem canlı hem de güvenli bir protokol yayınladı.

Weiss Crypto Ratings’in bu iki altcoin’le ilgili görüşü fiyatları pompaladı. ALGO fiyatı yüzde 20 sıçrarken, ADA fiyatı ise yüzde 5 artış gördü. Bununla birlikte, olumlu duyurular ve fiyat hareketleri kripto para birimi endüstrisiyle bazen mükemmel şekilde ilişkili değildir. Hem ADA hem de ALGO fiyatları önemli bir süre boyunca tüm zamanların en düşük seviyesinden işlem görüyor. Ancak analiste göre, yukarı doğru bir hareketin yakında başlayacağını belirten bazı ters işaretler gösterdiler. Ancak henüz bir onay yok. Fiyat hareketlerine bakalım ve yukarı doğru bir hareketin ufukta olup olmadığını görelim.

Cardano (ADA) fiyatında sırada ne var?

ADA fiyatı, yaklaşık 100 gündür tüm zamanların en düşük seviyesi olan 450 Satoshi civarında işlem görüyor. Bununla birlikte analistlere göre, haftalık RSI ve MACD’de gelişen önemli bir boğa ayrışması var. Ayrıca, ikincisi bir yükseliş çaprazı yaptı. Bu analistlere göre, yukarı doğru bir hareketin yakında başlayabileceğini düşündürüyor.

Analistlere göre, kısa vadeli bir zaman diliminde, ADA’nın simetrik bir üçgen içinde ticaret yaptığını görebiliriz. Bu analistlere göre gerçekleşecek bir rallide muhtemelen fiyatı 550 Satoshi’deki direnç alanına götürecek. Bununla birlikte, fiyat hızlı bir yükseliş hareketi başlatmanın herhangi bir işaretini göstermedi. Bu nedenle analistlere göre altcoin’in patlak vermeden önce bir süre daha düşük seviyelerde ticaret yapmaya devam etmesi mümkün.

Algorand (ALGO) fiyatında sırada ne var?

ALGO fiyatı da tüm zamanların en düşük seviyesinde işlem görüyor. 2.200 Satoshi’de çift dip yaptıktan sonra yukarı doğru hareket etmeye başladı. Analistlere göre çift dip kalıbı, ikinci alt kısmın alanın etrafında alım baskısı olduğunu belirten uzun bir alt fitil şeklini almasıyla güçlendirilir. Şu anda analistlere göre Algorand fiyatı azalan bir direnç çizgisine ulaştı. Hem RSI hem de MACD’de güçlü bir boğa ayrışması var.

Bu direnç alanının üstündeki bir kırılma analistlere göre bizi 3.750 Satoshi’deki aralığın en üstüne çıkaracak. Bu makale ticari tavsiye değildir ve böyle yorumlanmamalıdır. Piyasa özellikle değişken olduğu için herhangi bir kripto para birimine yatırım yapmadan önce daima eğitimli bir finansal uzmana danışın. Altcoin’ler ile ilgili son dönemdeki önemli haberler için “Ünlü Analist: Son Dönemin Yükselen Yıldızı Olan Altcoin Keskin Yükselebilir!” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago