Categories: Analiz

David Andolfatto: “Bitcoin Altına Rakip Olabilir”

ABD Merkez Bankası (FED) Başkan Yardımcısı David Andolfatto, Bitcoin ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. David yaptığı açıklamada Bitcoin’in kullanışlı olmadığını ancak altının çok ciddi rakibi olduğunu ifade etti. St. Louis Bölgesi FED Başkan Yardımcısı olan David, kripto paraların itibari para birimleri olarak kullanılmasının oldukça zor olduğunu belirtti. Bu açıklamasıyla bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Andolfatto, Bitcoin’in ancak altına rakip olabileceğini açıkladı. Kripto paraların reel hayatta kullanılmasının çok zor olduğunu dile getiren ünlü isim bu sebepten dolayı itibari paralara asla rakip olamayacağını da vurguladı. Andolfatto kripto paraların günümüzde etkisinin çok ciddi olmadığını ancak gelecek dönemlerde etkili bir finansal sektör olarak karşımıza çıkacağını da ifade etti.

David Andolfatto gibi önemli isimler kripto paralar hakkında zaman zaman açıklama yaparak gündeme gelmeyi başarıyorlar. Çoğu zaman kripto para yorumcularından farklı açıklama yapan bu isimler genelde kripto para yatırımcılarının tepkileriyle karşılaşıyorlar. Bazen destekleyici yorumlarla karşılaşsalar dahi daha çok ağır eleştirilere maruz kalıyorlar. Kripto paraların önümüzdeki süreçte altının tahtına oturacağına dair çok ciddi iddialar var. Fakat ortaya atılan bu iddialar hiçbir şekilde doğrulanmadı. Kripto paraların ileriki dönemlerde altının yerine geçeceği düşüncesi yalnızca bir öngörüden ibaret. Yapılan araştırmalar neticesinde orta yaşlı kesimin altın yerine Bitcoin satın aldığı ortaya çıkarıldı. Bunun yanında yaşlı kesim ise tercihini altından yana kullanıyor.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

5 gün ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

5 gün ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

5 gün ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

5 gün ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

5 gün ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

5 gün ago