Categories: Altcoin Haberleri

Coinbase’den Bu 8 Altcoin İçin Müjde: Listeleniyor!

En önde gelen ABD kripto borsalarından Coinbase, piyasalar düşerken sekiz altcoin projesini listeliyor. Popüler borsa Coinbase, saklama hizmetleri desteğini yarım düzineden fazla yeni altcoin projesine genişleterek kripto ayak izini genişletiyor. Bu altcoinler, BLZ, API3, GODS,  IDEX,  MDT,  GALA,  POWR ve SPELL Kriptokoin.com’da mercek altına alınıyor.

Listelenen altcoin projeleri

ABD merkezli kripto para borsası, yeni bir tweet’te, Coinbase Custody soğuk depolama alanının bir parçası olan 150’den fazla kripto varlık listesine sekiz yeni kripto eklediğini söyledi.

Coinbase Custody, büyük parası olan kurumsal yatırımcılar için bir saklama hizmetidir. New York Eyaletinde kiralanmıştır ve müşterilere büyük miktarlarda kripto para depolamak için oldukça güvenli bir yol sağlamak üzere tasarlanmıştır. Coinbase’den ilk onay alan, çevrimiçi oyun dünyası kripto varlıkları ve değiştirilemez tokenleri (NFT’ler) içerdiğinden oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış merkezi olmayan depolama ağı Bluzelle (BLZ). Ethereum tabanlı token API3 (API3), Web 3.0 ekonomisi için geleneksel uygulama programlama arabirimi (API) teknolojisini geliştirmeye odaklanan bir protokole güç sağlar. Yerel token, API3 DAO’yu veya merkezi olmayan özerk organizasyonu yönetir.

Gods Unchained (GODS), Ethereum blockchaini üzerine kurulmuş bir işlem kartı oyunudur. Oyun, kullanıcıların oyun içi satın alımlarından para kazanmalarını sağlar. IDEX (IDEX), dijital varlıkların ticareti için gözetimsiz bir çözüm sunan çok bloklu merkezi olmayan bir borsadır. IDEX belirteci, ağı güvence altına almak ve platformun benimsenmesini teşvik etmek için kullanılır. Coinbase soğuk cüzdan listesine de Measurable Data Token (MDT) katılıyor. Proje, tüketici verilerinin anonim paylaşımını ve para kazanmasını kolaylaştırmak için inşa edildi.

Oyna-Kazan platformu GALA da listede

Sıradaki, oyna-kazan blockchain oyun platformu Gala Games (GALA). Coinbase Gözetim listesine ayrıca, yerel tokeni POWR olan eşler arası enerji işlem girişimi Power Ledger (POWR) de eklendi. Listede sonuncusu Abracadabra.money platform yönetişim tokeni olan Spell Token (SPELL). Platform, kullanıcıların stablecoin Magic Internet Money’i (MIM) basmak için faiz getiren kripto varlıklarını yatırmalarına olanak tanır.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago