Categories: Altcoin Haberleri

Charlie Lee Litecoin’in Gelişmediği İddiasını Kabul Etti

Uzun süredir tartışılan ve dile getirilen Litecoin’in gelişmediği iddiası sonunda Litecoin’in kurucusu olan Charlie Lee tarafından da kabul edildi. Coinmarketcap verilerine göre kripto para piyasasında hacim bakımından beşinci sırada yer alan Litecoin’in yaratıcısı Lee açıklamalarda bulundu. 11 Ağustos günü yaptığı açıklamalarda birçok önemli noktaya değinen Lee, kendisine yöneltilen eleştirilere de yanıt verdi. Litecoin’e yöneltilen en büyük eleştiri ise LTC Foundation’un protokolünün geliştirilmemesi. Bu protokolün geliştirilmesi yerine tanıtıma daha fazla yöneldikleri için sık sık ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Kendisine yöneltilen ağır eleştirileri cevaplayan Charlie Lee’de bunun haklı gerekçeleri olduğunu ifade ederek tek tek sorulara yanıt verdi.

Bloomberg tarafından yapılan habere göre Litecoin yarılamasına katılımın çok büyük olduğu ifade edildi. Ancak bu katılıma rağmen yatırımcıların beklentileri yine de karşılanmadı. Litecoin yarılanmasından sonra LTC’de büyük bir artış olması gerektiğini savunan yatırımcılar, böyle bir artışın yaşanmamasından sonra Lee’ye yönelik ağır eleştirilerde bulundu. Charlie Lee, Litecoin’in gelişmediği iddiasını haklı nedenlerin olduğunu ifade ederek açıklamasını sürdürdü. Lee, 2011 yılından beri Litecoin Core üstünde çalışan sınırlı miktarda geliştiriciye sahip olduğunu ifade etti. Bu açıklamaddan hemen sonra ise mevcut eksiklikler hakkında da konuştu. 2019 senesinde herhangi bir kod girilmediği iddiasını da çok net bir şekilde yalanladı. Bu iddiada bulunanların GitHub platformu üzerinden gerekli incelemeleri yapabileceğini de vurguladı.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago