Categories: Altcoin Haberleri

CEO’su Kaçan O Altcoin Tekrar Aktif! Fiyatı Fırladı!

Altcoin MULTI’nin ardındaki Multichain, manşerlerden inmiyor. 5 Haziran’da, Multichain protokolünün birtakım çapraz zincir köprülerinin tekrar çevrimiçi olduğu ve protokol üzerinde süreçlerin gerçekleştiği zincir uzmanları tarafından doğrulandı. Multichain Lider Yardımcısı Tung Dinh ve idare de Multichain’in router2’sinin onarımını doğruladı. Bu da köprünün kıymetli kısmının olağan çalıştığını gösteriyor. İşte detaylar…

Multichain tekrar faal: Altcoin yükseldi

Sonuç olarak, Multichain’in mahallî tokenı MULTI’nin fiyatı yalnızca birkaç saat içinde yüzde 40’lık değerli bir artış yaşadı. Birtakım kullanıcılar zincirler ortası fonların alındığını bildirdi. Web3 bilgi grafiği protokolü 0xScope’un kurucusu Bobie’nin bir Twitter gönderisi ağdaki son gelişmelere ışık tuttu. Zksync Era, Kava EVM ve Avax C-Chain dahil olmak üzere birkaç Multichain çapraz zincir köprü hizmetinin faaliyetlerine tekrar başladığını ortaya koydu. Bobie ayrıyeten Multichain’in kurucu ortağı ve CEO’su Zhao Jun’un durumunu sorgulayarak mahpustan çıkmış olabileceğini öne sürdü.

Zksync Era, Kava EVM ve Avax C-Chain üzerindeki süreçlerin ekran manzaraları, Multichain’in zincirler ortası köprü fonksiyonlarının yine başladığının delili olarak paylaşıldı. Fakat Multichain’in toplumsal medya hesabından rastgele bir resmi güncelleme yapılmadı. Bu ortada, diğer bir kişi olan Salience, Multichain’in router2’sinin tekrar çalıştığını doğrulayarak, çekirdek köprülerin uygun durumda olduğunu ve olağan formda çalışması gerektiğini ima etti.

Binance, süreçleri durdurmuştu

Btcpiyasasi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Binance, Multichain ile ilgili köprülü tokenler için para yatırma süreçlerini süreksiz olarak durdurdu. Etkilenen tokenlar ortasında POLS-BSC, ACH-BSC, BIFI-FTM, SUPER-BSC, AVA-ETH, SPELL-AVAXC, ALPACA-FTM, FTM-ETH, FARM-BSC ve DEXE-BSC yer almaktadır. Multichain’in zincirler ortası köprü hizmetlerinin askıya alınmasının Fantom Blockchain’i üzerinde kıymetli bir tesiri oldu. Ayrıyeten, Multichain’in mahallî tokenı MULTI’nin fiyatı yüzde 40 artarak şu anda 4,80 dolardan süreç görüyor.

 Kaydedilen en düşük ve en yüksek fiyatlar 14 saatlik bir müddet içinde sırasıyla 3,52 ve 5,13 dolar olmuştur. Süreç hacmi de kısa bir müddet içinde artarak traderların ilgisinin arttığını gösterdi. Multichain’in zincirler ortası köprülerini askıya almasının ve CEO’su Zhao Jun’un kaybolmasının ve polis tarafından soruşturma altında olduğundan şüphelenilmesinin akabinde, MULTI’nin fiyatı bir ay içinde yüzde 50’lik bir düşüş yaşamıştı.

Multichain, farklı ve çeşitli Blockchain’lerin birbirleriyle irtibat kurma konusundaki açık gereksinimlerine hizmet etmek gayesiyle 20 Temmuz 2020’de Anyswap olarak doğdu.  O vakitten bu yana kelam isim değişikliği yaşadı. Artık ise CEO’su ile alakalı gelişmeler kripto para piyasasını meşgul ediyordu.

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago