Categories: Altcoin Haberleri

Bvnex Borsası BNB’yi Listelemeye Başladı

Coinmarketcap verilerine göre en değerli sekizinci kripto para olan Binance Coin (BNB) Bvnex borsasında listelenmeye başladı. 2019’a hızlı bir giriş yapan BNB tüm yatırımcılarını şaşırtarak hızlı bir şekilde yükselmeyi başardı. Bu yükselişle beraber ünlü altcoin çok kısa süre içerisinde ilk 10 içerisine girerek piyasanın en dikkat çeken kripto parası oldu. Son zamanlarda birçok kripto para borsası bazı altcoinleri delist etmeye başladı. Platformlara eklenen kripto paraların sayısında ciddi azalış yaşanırken delist edilen kripto paraların sayısında ise ciddi bir artış yaşandı. Böyle bir dönemde Binance Coin yeni bir borsada daha listelenmeyi başararak yatırımcılarını bir kez daha mutlu etmeyi başardı.

Vietnam merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren Bvnex borsası, Binance Coin’i listeleyen Vietnam bölgesinde ikinci borsa oldu. Binance Coin’in yeni bir platformda daha listelenmeye başlamasından sonra Binance borsasının CEO’su Changpeng Zhao önemli açıklamalarda bulundu. Binance Coin’in ikinci defa farklı bir Vietnam borsasında listelenmesini organik olarak gören Zhao, bu haberden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Kripto para yorumcuları ise Binance borsasının Launchpad platformu sayesinde bu başarıyı yakaladığını dile getirdi. Launchpad sayesinde Binance Coin’de çok ciddi yükselişlerin yaşandığına da dikkat çekildi. Her ne kadar bu platform sayesinde BNB değer kazansa da yatırımcılara uyguladığı baskı sebebiyle sürekli olarak ağır bir şekilde eleştiriliyor. Platform ile ilgili yakın bir zamanda düzenleme yapılacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

3 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

3 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

3 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

3 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

3 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

3 hafta ago