Categories: Altcoin Haberleri

Bu Altcoin Ünlü Bankalar ile İştirak Duyurdu!

Filipinli banka ChinaBank, RippleNet ödeme tahlili için bu altcoin’i seçti. Bu kapsamda ChinaBank, Katar’dan Filipinler’e direkt transferi kolaylaştırmak için QNB ile güçlerini birleştirdi.

Bankalar, bu altcoin projesini seçiyor!

Btcpiyasasi.com olarak bildirdiğimiz üzere ChinaBank, Qatar National Bank (QNB) ile işbirliğine gitti. İştirak kapsamında, Blockchain teknolojisini kullanarak, süratli hudut ötesi süreçler için dünya çapında tanınan bir finansal platform olan RippleNet aracılığıyla Katar’dan Filipinler’e direkt havale yapılmasını kolaylaştırdılar. Bu iştirak, altcoin projesi Ripple’ı bir kere daha ön plana çıkardı. Böylelikle, ChinaBank, daha uygun, süratli, inançlı ve uygun fiyatlı havale hizmetleri sunma gayretlerinin bir modülü olarak, Dijital Uyarlanabilir Havale Sistemi geliştirmeye başladı.

Ayrıca ChinaBank, daha fazla denizaşırı Filipinli personel (OFW) ailesini tasarruf etmeye teşvik etmeyi amaçlıyor. Bunun için banka hesabı açmanın önündeki pürüzleri kaldırıyor. Bu doğrultuda, China Bank START uygulaması aracılığıyla kullanıcıların, cep telefonlarını kullanarak birinci para yatırma süreci yapmadan kolay kolay bir OKS Hesabı açmaları mümkün. Banka ayrıyeten iki promosyon başlattı. Böylelikle, şanslı müşterilere nakit mükafatlar verdi. ChinaBank, 2022 yılında toplam 1,6 milyar ABD doları bedelinde yaklaşık 2 milyon havale süreci gerçekleştirdi. Banka, milletlerarası ve lokal varlığını genişletmeye devam ederken 2023 yılında da büyüme beklentisi içinde.

Nihayetinde, ChinaBank ve QNB ortasındaki işbirliği, Ripple’ın ODL’sini kullanacak. Bu da milletlerarası havale bölümünde Blockchain tabanlı tahlillerin artan popülaritesini vurguluyor. Ripple’ın ODL ödeme tahlili, gerçek vakitli hudut ötesi ödemeler için XRP üzere dijital varlıkları kullanıyor. Evvel bir para ünitesini XRP’ye çevirerek ve akabinde bu XRP’yi istenen para ünitesine çevirerek çalışıyor. Bu usulle klasik muhabir bankacılık münasebetlerine olan gereksinim, beraberinde gelen maliyet ve gecikmeler ortadan kalkıyor. Standart hudut ötesi ödeme metotlarıyla karşılaştırıldığında, ODL süratli, tesirli ve uygun maliyetli bir seçenek.

ChinaBank’ın yatırım ve varlık yönetimi

Pandemi sırasında finansal hazırlık bir öncelik haline geldi. Bu da, ChinaBank‘ın müşterileri için kullanıcı dostu araçlar sunmasına yol açtı. İtimat işi, idare altındaki varlıklarda (AUM) P222 milyar ve 27.000’den fazla itimat hesabı ile istikrarını korudu. Ünite yatırım iştiraki fonları (UITF), yatırım idaresi, emlak planlama hizmetleri ve klâsik inanç hizmetlerine odaklanmaya devam ettiler.

Bu ortada, ChinaBank’ın Varlık İdaresi işi 2022’de güçlü bir performans sergileyerek AUM’de %20’lik bir büyüme kaydetti. Böylelikle, P130 milyara ulaştı. Daha fazla varlık bankacılığı müşterisini bünyesine katmak, mevcut bağları derinleştirmek ve harikulâde müşteri tecrübeleri sunmak için insan ve dijital yetenekleri meselesiz bir biçimde harmanladı. China Bank Securities, yatırımcıların yatırım portföylerini pay senetleriyle oluşturmalarına ve çeşitlendirmelerine yardımcı oldu. Pay senedi piyasası için dalgalı bir yıl oldu. Buna karşın, China Bank Securities 2022’de daha da güç kazandı. Alım satım hesaplarının sayısı %145 oranında artarken, alım satım süreç hacmi iki katına çıktı.

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago