Categories: Altcoin Haberleri

Bu Altcoin Kapış Kapış Gidiyor: Bugün Onbinlercesi Satın Alındı!

Son bir saatte 16.000’den fazla ETH’nin satın alındığı bildirildi. Öncü altcoin Ethereum ani ve güçlü satın alma faaliyeti ile karşı karşıya, piyasa tepki veriyor. Twitter’da sunulan IntoTheBlock verilerine göre, traderlar son 60 dakikada 16.000’den fazla ETH satın aldı. Detaylar Kriptokoin.com’da.

Popüler altcoin yeniden ilgi odağı mı oluyor?

ETH’nin satın alınma aktivitesinde ani bir artış görüldü. Verilerin gösterdiği gibi, traderlar ve yatırımcılar son 30 dakikada 15.500 ETH satın aldı. Satın alma faaliyetindeki ani artış, neredeyse %4’lük bir fiyat artışına neden oldu.

Satın alma faaliyetindeki artış, geçen yılın Aralık ayının sonundan bu yana derin bir düzeltme durumunda kalan piyasa için uzun zamandır beklenen bir olaydı. Büyük altcoinler ve Bitcoin, yeni yılın ilk günlerinde değerlerinin yaklaşık %15’ini kaybetti. Ethereum, ATH’si 4.872 dolarda kalırken, daha önce kazandığı değerinin %30’unu kaybetmişti. Ether, çoğu traderın “elmas tavan” dediği 5.000 dolarlık direnci kırmayı başaramadı. Ethereum teknik olarak aşırı satılmış durumdaydı. Çok sayıda teknik göstergenin daha önce önerdiği gibi, Ethereum, Göreceli Güç Endeksi gibi yaygın olarak bilinen göstergelerin iki yılın en düşük seviyelerine ulaşmasıyla piyasada aşırı satıldı.

Piyasanın satışlar ve kısa siparişlerle teknik olarak aşırı doygunluğu, piyasada hafif bir satın alma gücü belirdiğinde genellikle varlığın fiyatında güçlü bir artışa yol açar. Düzeltme durumunda kalan Ethereum gibi varlıklardaki fiyat artışı, ETH’deki en son %5’lik toparlanmanın temeli olan kısa süreli sıkışmaya bağlı. Kilit faiz oranı artışıyla birlikte, daha fazla trader kripto para birimleri gibi riskli varlıkları bırakmaya ve daha güvenli seçeneklere yönelmeye karar vermiş olabilir.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago