Categories: Altcoin Haberleri

Bu 9 Altcoin Yatırımcılarına Müjde: Ünlü Şirketten “En İyi Teknoloji” Rozeti!

Kriptokoin olarak geçtiğimiz günlerde derecelendirme devi Weiss Ratings’in yatırım riski çok yüksek olarak tasnif ettiği altcoin’lerin listesini paylaştık. Yakın zamanda Weiss Ratings, teknolojik altyapısını baz alarak “mükemmel” ve “iyi” olarak tasnif ettiği altcoin’leri de açıkladı. Birlikte bu şanslı kripto paraların hangileri olduğuna bakalım…

Weiss Ratings, altcoin’leri teknolojik altyapısına göre sıraladı

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin ve altcoin derecelendirme devi Weiss Ratings, en az 1 milyon dolar ve üzeri bir piyasa değerine sahip olan kripto paralar arasında en yüksek yatırım riskini barındıran altcoin’lerin listesini paylaştı. Bu önemli raporun ardından derecelendirme şirketi Weiss Ratings, yaptığı değerlendirmeler sonucunda piyasadaki mevcut kripto paralar arasında en iyi teknolojiye sahip olanları açıkladı.

Weiss Ratings, dönemsel olarak kripto paralara yönelik çeşitli kategorilerde raporlar paylaşıyor. Ünlü şirket, bu sefer kripto paraları teknolojilerine göre tasnif etti ve beş ayrı kategoride sınıflandırdı: çok zayıf, zayıf, ortalama, iyi ve mükemmel. Sonuçlar; çok zayıf, zayıf ve ortalama notlarını alan altcoin’ler ve yatırımcıları için üzücü olsa da iyi ve mükemmel derecelerini kapan altcoin’ler ve yatırımcıları için ise yüz güldürüyor.

İşte derecelendirme devine göre, en iyi teknolojiye sahip altcoin’lerin listesi

Derecelendirme devi Weiss Ratings’in en iyi teknolojiye sahip olarak etiketlediği kripto paraları  başka bir deyişle Weiss Ratings’den teknoloji alanında “İyi” ve “Mükemmel” derecelendirmelerini alan altcoin’leri değerlendirelim. Ünlü şirketten “Mükemmel” derecesini alan dört şanslı altcoin var. Bu altcoin’ler; Tezos, Cardano, Fantom ve Cosmos’dur.

Derecelendirme devinden teknoloji alanında “İyi” derecesini alan altcoin’ler ise beş tanedir. Bu altcoin’ler; BitShares, Grin, IOTA, Nexus ve Holo  olarak tasnif edilebilir. Weiss Ratings’in diğer raporlarına bakıldığında bu 9 kripto paranın yatırım riskinin genel olarak “yüksek” olarak değerlendirildiği görülüyor. Weiss Ratings’in güncel kripto para raporları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için “İşte Derecelendirme Devinden “Yatırım Riski Çok Yüksek” Etiketi Alan Altcoin’ler” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago