Categories: Altcoin Haberleri

Bu 4 Kripto Para Projesine Yüklüce Yatırım Yapıldı!

Son vakitlerde, bilhassa dört kripto para projesi için yüklüce birkaç yatırım yapıldı. İşte detaylar…

Kripto para projesi, 17 milyon dolar topladı

Bir DeFi eser protokolü olan Thetanuts Finance, Merkezi Olmayan Opsiyon Kasalarını (DOV’lar) genişletmek için kurumsal bir finansman çeşidinde 17 milyon dolar topladı. Çeşit Polychain Capital, Hyperchain Capital ve Magnus Capital liderliğiyle son buldu. Thetanuts Finance, daha çeşitli varlık teklifleri için iki taraflı bir pazar oluşturmayı amaçlıyor. Ayrıyeten DOV’leri kullanarak bir alıcı tarafı altcoin opsiyon piyasası başlatmayı planlıyor. Bu, DeFi yatırımcılarının altcoin opsiyonları aracılığıyla kaldıraca erişmelerini sağlıyor. Bunun dışında, 7/24 müsaadesiz bir formda opsiyon satın almalarını sağlayacaktır.

DOV’lar, otomatik bir piyasa yapan (AMM) ve para piyasasını temel katmanıyla birleştiriyor. Böylelikle yatırımcıların altcoin opsiyon fiyatları ve arbitraj fırsatları hakkında spekülasyon yapmasına imkan tanır. Şirket, Blockchain ekosistemlerinde altcoin opsiyon piyasalarının benimsenmesini hızlandırmayı planlıyor. Ayrıyeten DeFi kullanıcıları için yeni pazarlar, kurumlar ve öbür yatırımcılar için fırsatlar yaratmayı hedefliyor. Thetanuts Finance, önde gelen L1 ve L2 ağları ve kurucuları ile ortak olmayı amaçlıyor. Bunların yanı sıra önde gelen likidite, piyasa yapıcıları ve borsa platformları ile paydaşlıklar kurmayı planlıyor. DOV’lar tarafından desteklenen yeni alıcı tarafı altcoin opsiyon piyasası yakında beta olarak piyasaya girecek.

Katmai, 22 milyon dolar elde etti

Metaverse ofis platformu Katmai, 3D sanal ofisleri, görüntü kameraları ve avatarları birleştiren yeni bir çevrimiçi işyeri ile uzaktan çalışma ortamında ihtilal yaratmak için 22 milyon dolarlık finansmanı tamamladı. Şirket, görüntü konferansı gerçek vakitli bir 3D motoruyla birleştiriyor. İnsanları VR başlığı gerektirmeden bir tarayıcı aracılığıyla erişilebilen sürükleyici, özel, gerçeğe yakın ortamlarda bir ortaya getiriyor. Starr Insurance Companies, NFL Muhteşem Bowl şampiyonu Sidney Rice’ın da katıldığı finansman çeşidine liderlik etti.

Rise Works, ünlü isimlerden yatırım aldı

Web3 maaş ve uyumluluk tahlili Rise Works, Draper Associates, Hashkey Capital, Paradigm Shift Capital, WW Ventures, P2P ve Cosmo Capital’in iştirakiyle Sino Küresel Capital ve Polymorphic Capital tarafından yönetilen bir tohum finansman çeşidini tamamladı. Toplanan ölçü açıklanmadı. Rise Works, TradFi’nin bankacılık dalının iflasının bıraktığı boşluktan yararlanmayı amaçlayan, kriptolara mahsus bir ödeme işlemcisidir. Şirket, hem fiat hem de kripto para tabanlı hazineler ve ilgili dahili muhasebe sistemleriyle çalışan Web 2.5 bordro tahlili ile hem kripto-yerel hem de klâsik şirketleri çekmeyi umuyor.

Kripto para bazlı oyun 2 milyon dolarlık finansman tipini sonlandırdı

Diğer yandan, Free-to-Play oyunu Flappy Moonbird, 60 milyon dolar değerlemeyle 2 milyon dolarlık cinsini tamamladı. Çeşit FBG Capital tarafından yönetildi. Flappy Moonbird, Fransız görüntü oyunu geliştiricisi ve yayıncısı Voodoo’nun stüdyosu Helix Table tarafından üretilmekte. Üstelik, Voodoo’nun Web3’e giren birinci oyunu oldu. Btcpiyasasi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Flappy Moonbird, geçen yıl Aralık ayında büyük bir yatırım almıştı. LinkVC liderliğinde 6 milyon ABD dolar fiyatında Seri A finansmanını tamamladı.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago