Categories: Altcoin Haberleri

Bu 2 Altcoin İçin Kıymetli Tarihler Açıklandı: Neler Olacak?

Axie Infinity’nin RON token lansmanı planlanmış bulunuyor. Peki bu neden önemli? “Play to earn”ün amiral gemisi popüler altcoin projesi, yakında RON tokenini başlatacağını twitter üzerinden duyurdu. Konu ile ilgili detaylar Kriptokoin.com’da.

Altcoin için önemli tarih

Ronin Network, Axie Infinity‘nin ilerlemesinin bir sonraki aşamasını güçlendirmek için ayarlanmış Ethereum benzeri bir side-chain. Ronin Network ekibi tarafından resmi hesabında paylaşılan tweet’e göre, geliştiriciler nihayet ağın tokeni olarak RON’un lansman tarihine karar verdi. Bir hafta önce, Axie Infinity’nin kurucu ortağı ve büyüme lideri Jeffrey Zirlin, GameFi meraklılarına RON tokenini tanıtmak için benzersiz bir airdrop başlattı. RON sürümü, Axie Infinity’nin geniş ve tutkulu topluluğu tarafından heyecanla bekleniyor. Ronin’in DeFi protokolü Katana’ya likidite sağlayıcıları olarak katılmayı planlayan “verim çiftçilerini” ödüllendirmek için kullanılacak.

Axie Infinity ve Ronin Network: Önümüzde uzun bir yol var

Axie Infinity yaratıcısı Sky Mavis’in kurucu ortağı ve CEO’su Trung Nguyen, bir teknik incelemede Ronin Network’ün büyüme, ölçeklendirme ve evrimle ilgili olacağını şöyle vurguladı:

Ronin’in getirdiği olanaklar konusunda çok heyecanlıyız. Ronin, hala erken bir durumda olmasına rağmen, blockchain oyunlarının ruhuna ve değerlerine hizmet etmek için yıllar içinde sürekli olarak gelişecektir. Teknik açıdan, Ronin’i daha da güçlendirmek ve ölçeklendirmek için çeşitli çözümler de arıyoruz. Örneğin zKSyncs umut verici görünüyor, ancak özellikle NFT’ler ve oyunlar için üretime hazır hale gelmesi zaman alabilir.

Axie Infinity, 2021 GameFi çılgınlığının en seçkin protokolleri arasında yer alıyor. 5 Ekim’de, B Serisi turunda 152 milyon dolar güvence altına aldı. Tur, Andreessen Horowitz, Paradigm ve Accel tarafından ortaklaşa yönetilirken, FTX, Samsung ve Standard Crypto da para toplama çabalarında Sky Mavis’i destekledi. Axie Infinity, Project K oyunu ve Katana DeFi protokolü ile birlikte Ronin Network, Sky Mavis ekosistemi için en öncelikli proje.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 hafta ago