Categories: Altcoin Haberleri

Bu 15 Altcoin’e Dikkat: Sosyal Medya Patlaması Yaşıyorlar!

Altcoin projelerine dair önemli haberleri ve istatistikleri yayınlayan CryptoDiffer, son zamanlarda sosyal medya patlaması yapan, 15 altcoin projesini paylaştı. CryptoDiffer verilerine göre sosyal medyada en çok konuşulan ve sosyal patlama yapan kripto paralar sosyal hacmine göre sıralandı. Şimdi Kriptokoin.com olarak 7 Ocak itibariyle sosyal hacim metrikleri eşliğinde en popüler altcoin projelerine göz atalım.

Sosyal medyada popüler altcoin projeleri

En son piyasa düzeltmesi, kripto para endüstrisinin geri çekilmesine yol açtı. Bitcoin ve Ethereum, başta olmak üzere ilk yüzdeki bir çok coinde önemli ölçüde geri çekilmeler mevcut. Bu şartlar altında coinlerin sosyal medyadaki görünürlüklerinde de önemli değişimler oldu. CryptoDiffer’a göre artan sosyal aktivite, her bir coin’in etrafındaki tartışmaların sayısını işaret ediyor. Sosyal hacmin çoğunluğu Twitter’dan geliyor, bu da kripto topluluğunun tartışma vektörünün Bitcoin’den altcoinlere geçtiğini gösteriyor. Şimdi CryptoDiffer’in listesinin ayrıntılarına bakalım. Listenin başında piyasa değerine göre 2. sırada olan öncü altcoin Ethereum geliyor, sosyal hacim değeri 81,870. Onu piyasa değeri ile 45 sırada yer alan Tezos takip ediyor sosyal hacim değeri 41.52. Piyasa değeri olarak 13. sırdaki yerini sağlamlaştıran SHIB, 40.97 sosyal hacim değeriyle listenin 3. sırasında. SHIB’i 40.7 değerle diğer popüler meme coin DOGE takip ediyor. 5. sırada ise SafeMoon var sosyal hacim değeri 31.22. Onu PancakeSwap izliyor 30.6 sosyal hacim değeriyle. 7. sırada 24.5 değer ile Cardano geliyor. Peşi sıra gelen altcoin 16.4 sosyal volüme ile Fantom. Poüler metaverse coini MANA 9. sırada. 14.9 değeri ile Polygon hemen arkasından geliyor. 11. Sırada ise LuaSwap geliyor. Onu takip eden altcoin 13.8 değeri ile Elrond. Solana, Rarible ve Algorand ise sırasıyal 13, 14 ve 15. sırayı paylaşıyorlar.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

3 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

3 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

3 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

3 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

3 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

3 hafta ago