Categories: Altcoin Haberleri

Bu 10 DeFi Altcoin’ine Dikkat: Büyük Haberleri Duyurdular!

DeFi altcoin piyasası, küresel sermayenin dikkatini çekmeye devam ederken, aynı zamanda benimseniyor. 2022’de DeFi piyasasının toplam değeri 102.6 milyara ulaştı. Bu, piyasa değerine göre 3.sırada olabilecek bir altcoin’in hacmi. Bu yazıda, haftanın DeFi güncellemeleri, stratejik ortaklıklardan proje lansmanlarına ve önemli gelişmeleri listeleyelim.

Haftanın en kritik DeFi altcoin duyuruları

Eskiden SCV Finance olarak bilinen tofuNFT, geçen hafta Farm skylines ile stratejik olarak ortaklık kurdu. Ortaklık sayesinde tofuNFT, Skylines için güvenilir bir pazar yeri olarak hizmet verecek. Ayrıca tofuNFT, şu anda Binance Smart Chain (BSC) üzerindeki en büyük NFT pazarı.

Geçen hafta Binance Labs, Solv Protocol’ün stratejik yatırımcısı olarak DeFi NFT pazarına stratejik bir yatırım yaptı. Duyuruya göre protokol, Binance NFT pazarında NFT’ler oluşturup piyasaya sürebilecek. İlginç bir şekilde Binance Labs, Binance’in VC ve inovasyon merkezidir.

Idle DAO, Bancor’da likiditenin serbest bırakıldığını duyurdu. Likidite lansmanı kullanıcılara artan piyasa likiditesi sağlayacak.

Geçen hafta, Solana tabanlı finansal metaverse protokolü Larix, DeFi 2.0 sürümünü piyasaya sürdü. Lansmanın hemen ardından Larix, TVL’sinde dikkate değer bir artış yaşadı. Larix şu anda Solana’da en yüksek arz APR’sine ve en düşük borçlanma APR’sine sahip. Stakerler ayrıca 5 kat güçlendirici ödül kazabiliyor.

Label Foundation, OPEN TRACK sürüm 2.0’ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. OPEN TRACK, Label Foundation’ın temel içerik platformudur. Sürüm 2.0 lansmanı, Justin Bieber gibi sanatçıları içerecek.

NFT, P2E, RPG mobil oyunu WonderHero’ resmi olarak yayında. RPG mobil oyun platformu, lansmanını anmak için bir ödül partisi de başlattı. Parti 26 Ocak 2022’de gerçekleşti. Sonuç olarak platform, kullanıcılara daha fazla ödül kazanma fırsatı sunuyor. Ayrıca partinin ilk aşamasının 6 Şubat 2022’de sona ermesi planlanıyor.

Öte yandan, Binance Smart Chain (BSC), merakla beklenen v.1.1.8 güncellemesinin lansmanını duyurdu. Tüm node operatörlerinin yazılımlarını bu sürüme yükseltmeleri gerekiyor. Duyuruya göre BSC v.1.1.8 , BSC ağına çeşitli değişiklikler getirecek.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, Aave V3 protokolü tesntnet yayınlandı. Kullanıcılar V3 protokolünü birkaç testnet aşamasıyla başlayabilir. Sonuç olarak, bu test ağlarından bazıları Harmony testnet, Ethereum Rinkeby, Fantom testnet, Avalanche Fuji, Polygon Mumbai, vb. içerir.

tofuNFT, BreederDodo ile stratejik olarak ortaklık kurdu. Bu nedenle, bu ortaklık BreederDodo’nun DODO Minion’u için güvenilir bir NFT pazarı sağlayacaktır. İlginç bir şekilde One DODO Minion, başlığı, yüzü, görünümü, silahları, üssü ve arka planı gibi özellikler kullanılarak altı kategoriye ayrılabilir. Ayrıca DODO Minyonlarına buradan göz atabilirsiniz.

Duyuruya göre, Polygon şu anda 7.000’den fazla Dapp’e ulaştu. Bu, Polygon ekosistemi için önemli bir kilometre taşı. Ekim 2021 itibariyle, Polygon ağındaki Dapp’ler 3.000’in biraz üzerindeydi ve bu da üç aydan kısa bir sürede iki kattan fazla değeri temsil ediyor. Ayrıca, Polygon’daki Dapp oluşturma ekipleri bir aylık bir sürede %43 oranında büyüdü.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 hafta ago