BSW Coin nedir? Biswap projesi ve geleceği

BSW Coin nedir? Biswap projesi ve geleceği

Paylaş
BTC Piyasası: BSW Coin nedir? Biswap projesi ve geleceği

İçerik

Biswap yani kısaltılmış adıyla BSW Coin nedir, yorum, projesi gibi sorulara bu içeriğimizden ulaşabileceksiniz. BSW Coin, büyük beklenti yaratmış ancak son dönemde yatırımcılarının beklentilerini karşılayamamıştı. Sonuç olarak, 21 Mart 2022 itibariyle Binance’in İnovasyon Kategorisi’nde listelenmesi ve BSW/BNB, BSW/BUSD ve BSW/USDT işlem çiftleriyle alım satıma açılmasıyla %200’den fazla yükseliş gösterdi. Yatırımcıların ilgisinin devam ettiği yerde Biswap’e olan merak da gün be gün artış gösteriyor.

BSW Coin nedir?

Binance Smart Chain blok zincirinde yer alan Biswap, BEP-20 tabanlı token’larını takas etmeyi amaçlayan merkeziyetsiz bir takas plâtformudur. Biswap, kullanıcılara birinci sınıf hız sağlar ve ağ işlem maliyetleri vaadediyor. Plâtformda ayrıca ücretsiz bir şekilde token’ları takas etmek imkânı da var.

İşlem Ücreti Madenciliği konusunda en büyük oyun değiştirici olan BiSwap platformunda tüm kullanıcılar platformla alım/satım yaparak ve etkileşim kurarak BSW kazanabiliyor. Böylece, piyasaya daha fazla BSW stake etme ve getiri hasadı (farming) işlevleri getiriyor. Bununla birlikte, BiSwap toplam token arzında düşük bir seviye yaratmak için token arzının bir kısmını düzenli olarak yakar.

BSW Coin

Biswap (BSW) nedir?

Biswap nedir sorusuna yanıt verecek olursak kripto para endüstrisinin yeni oyuncusu konumundaki Biswap, Binance Smart Chain’de yer alan Merkeziyetsiz Borsa (DEX)’dır. Binance Labs, BSC’de muhteşem özelliklere sahip popüler bir DEX olan Biswap’a stratejik bir yatırım yaptığını duyurmuştu. Biswap, geliştiricileri ve BSC’deki BUILD’ers’ları ödüllendiren bir yarışma olan Most Valuable Competition girişiminin kazananıdır.

Biswap projesi?

Biswap projesi hakkında konuşan Binance Labs CEO’su Nicole Zhang, olumlu cümleler sarf etti. Zhang, “Biswap, Binance Smart Chain’deki en yenilikçi ve popüler projelerden biridir. Bu yatırım, Binance Labs’in DeFi ve blok zinciri altyapısını teşvik etmeye yönelik devam eden girişimiyle uyumlu. Binance Labs her zaman kripto alanını olumlu yönde etkileme, merkezi olmayan ağ oluşturma ve BSC ekosisteminin büyümesine yardımcı olma potansiyeline sahip hızlı çalışan, teknik ekipleri desteklemeye kendini adamıştır.” ifadelerini kullanmıştır.

2021 yılında kurulan ve 27 kişiden oluşan ekibe sahip Biswap’ın temel ürünleri arasında AMM, likidite havuzları, farm çiftçiliği, NFT pazarı ve IDO ve standart DEX hizmetleri bulunur.

Biswap’ın en öncelikli hedefleri arasında dünyanın en büyük borsalarında listelenmek, NFT pazar yerini geliştirmek, çapraz köprüler entegrasyonunu sağlamak, limit verme işlemlerini aktifleştirmek, borç verme/alma seçeneklerine ağırlık vermek, kişisel gösterge paneli oluşturmak ve takas referans programı oluşturmak vardır.

Biswapcoin ve BSW.

Biswap güvenilir mi?

Biswap güvenilir mi sorusunun yanıtını arayan yatırımcılar oldukça iyi bir tabloyla karşılaşacaktır. Çünkü Biswap, merkeziyetsiz borsaların yoğunlukta olduğu kripto para sektörüne iyi bir yatırım ve altyapı ile dahil olmuştur. Öte yandan Biswap, diğer BSC projeleriyle iş birliği yapmak için 10 milyon dolarlık bir küresel teşvik programı duyurdu. Ortaklar %90 ücret geri ödemesi, BSW farming çiftleri, bir lansman havuzu, pazarlama promosyonu ve güvenlik denetimleri ve proje geliştirme için hibeler bekleyebilirler.

Biswap, ayrıca bir NFT Stake havuzunda NFT’leri stake etmek için bir NFT sistemi imkanı sağlıyor. Biswap’ta NFT deneyimi yaşamak için ilk önce Biswap NFT’yi edinmek gerekiyor, NFT Stake havuzunda Biswap NFT Stake etmek ve sonrasında da token kazancı olarak da BSW, BNB, USDT ve diğer seçkin token’lar NFT Stake havuzunda gelirinizi yükseltebilir.

Biswap coin

Biswap yorum


Biswap yorumları,
internette olumlu yönde mevcutken platform kullanıcılara birçok özellik sunuyor. Launchpool özelliğiyle, platform ara yüzü kullanıcılara Biswap’taki uygulanabilir havuzlarında BSW’yi stake ederek daha fazla BSW ve diğer token’lar kazanma şansı sunar. Bu konuda sistemde iki tür havuz vardır; bunlardan biri otomatik bileşik havuz diğeri de bileşik olmayan araç. Bunların her ikisi de rekabetçi faiz oranlarına sahiptir. Bu havuzlarda BSW’nin yanı sıra BUSD, CAKE, DOGE ve daha fazlası gibi token’ları toplamanıza olanak tanır.

Yield Farming (Pasif Gelir) özelliğinde ise BiSwap web sitesine göz attığınızda farklı pasif gelir çeşitleri bulacaksınız. Bunların herhangi birinde LP token’larınızı alabileceğiniz ve ödüllerinizi ikiye katlayabileceğiniz anlamına geliyor.

Likidite Madenciliği özelliğinde de BiSwap platformundaki havuzlardan herhangi birine likidite sunabilirsiniz. Bunu yapmak için, web sitesinin Likidite sekmesinde bulunan Likidite Ekle düğmesini tıklayabilirsiniz. Likidite vermek istediğiniz havuzu seçerek BiSwap çiftliklerinde stake edebileceğiniz bir likidite sağlayıcı token’ı dağıtabilirsiniz. Ayrıca BSW dışında o havuzdan üretilen işlem ücretlerinden de pay alabilirsiniz.

Referans programıyla ise, BSC’deki referanslarınızdan üç farklı şekilde kazanç sağlayabilirsiniz. Alım/satım ücretlerinden, çiftliklerinin %5’inden ve launchpool ödüllerinden pay alabilirsiniz. Ayrıca, ödüller, genel token ekonomisinin toplam yüzde 4,3’ü olarak normal BSW blok emisyonlarından gelir.

Biswap borsa

BSW Coin fiyat

BSW Coin fiyatı, Binance’de listelenmesinin ardından %200’den fazla artış gösterdi. Artışın hemen ardından bu içeriğin yazıldığı dakikalarda 0.95 dolar olan BSW Coin, en yüksek seviyesini 8 Aralık 2021 tarihinde 2.13 dolar ile görmüştür. Halihazırda Binance ve kendi plâtformu Biswap dışında Gate.io, PancakeSwap, MEXC ve Hotbit gibi borsalardan BUSD, USDT, BNB pariteleriyle alınıp satılabiliyor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap