Categories: Altcoin Haberleri

Bitcoin, SHIB ve ADA Düşerken Bu 9 Metaverse Coin Fırladı!

Bitcoin ve piyasa değerine göre büyük kripto para birimleri, Ocak ayı boyunca fiyat performansı açısından düşüş yaşadı. tarihsel olarak düşük fiyatların görüldüğü Ocak ayı boyunca en büyük kripto para birimi, yüzde 17’lik bir düşüş kaydetti ve son on yılın en kötü Ocak ayını yaşadı. Ancak 2021’in son çeyreğinde büyük ivme kazanan metaverse coin projeleri yükselişe devam ediyor. Kriptokoin.com olarak, son 24 saatte en çok yükselen metaverse coin’lerini aktarıyoruz…

Bitcoin ve altcoin’ler düşerken metaverse coin projeleri yeşil tahtada işlem görüyor

Kasım ayının ortasından Ocak ayına kadar, tüm kripto para alemi ABD’de piyasaya sürülen ilk Bitcoin vadeli ETF dalgaları ile son derece yükselişe geçmişti. Ancak son ay, piyasa bir çöküş yaşadı. Şubat ayına girerken BTC hafif bir toparlanma yaşasa da tüm zamanların en yüksek seviyesinden 30.000 dolar kadar daha düşük seviyelerde el değiştiriyor. Öte yandan SHIB, ADA gibi kripto para birimleri de yatay seyrediyor. Ancak, son 24 saat boyunca, son zamanların popüler alanı metaverse’lere odaklanan projelerin altcoin’leri yükseliş yaşamış durumda.

Elde edilen son verilere göre metaverse coin’ler arasında GameX (GMX) ve UFO Gaming (UFO), yüzde 36.8 ve yüzde 36.4’lük yükselişleriyle öne çıktı. Bu coin’leri yüzde 16.8’lik değer artışıyla Monavale (MONA) ve yüzde 12.3 ile Netvrk (NTVRK) takip etti. Bunların ardından yüzde 11.4 ile Wilder World (WILD), yüzde 10.7 ile Yield Guild Games (YGG), yüzde 10.3 ile Vulcan Forged (PYR), yüzde 10.2 ile Genesis Worlds (GENESIS) ve son olarak yüzde 9 ile Rainicorn (RANI) geldi. Bu altcoin’lerin yükselişleri kadar hızlı bir şekilde geri çekilebileceğini hatırlatmak gerekiyor.

Metaverse coin’lerin ivmesi sürüyor

2021 yılının son çeyreğinde en büyük şirketlerden biri olan Facebook’un adını Meta olarak değiştirmesi, kripto para alanında da metaverse’lere odaklı coin’lerin yükselmesini sağladı. Benimsenmelerinin ve dolayısıyla popülaritelerinin de devam ettiğini belirtmekte fayda var.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 gün ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

5 gün ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

5 gün ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

5 gün ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

5 gün ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

5 gün ago