Categories: Analiz

Bitcoin Jack Ethereum Hakkında Olumlu Konuştu

Son dönemlerde ünlü sosyal medya platformu olan Twitter’da çok sayıda kripto para analisti türemiş durumda. Twitter’da analizlerini yayınlayan ünlü isimlerden biri olan Bitcoin Jack, Ethereum hakkında yaptığı analizleri takipçileriyle paylaştı. Twitter üzerinden yapmış olduğu analizlerle tanınan Jack, 14 Ekim günü pek çok ETH yatırımcısının beklediği açıklamayı paylaştı. Jack paylaşmış olduğu bu twitte Ethereum’un yükseleceğinden söz etti. Ünlü analist Jack yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Yapmış olduğum analizler neticesinde birçok kişinin beklediği sonuçları paylaşıyorum. Buna göre Ethereum 14 Ekim tarihi itibariyle beş gün içinde büyük bir yükseliş yaşayacak.” ifadelerini kullandı.

Bitcoin Jack, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu bu açıklamayla bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına giren Jack, Ethereum’un tabandan kurtulduğunu ifade etti. Ünlü isim hazırlamış olduğu grafikte fiyatın pozitif yönde hareket edeceğini gösterdi. Aynı zamanda gerçekleşecek olan bu yükselişi de ‘çarpıcı’ olarak nitelendirdi. Jack yapmış olduğu açıklamanın devamında ise şu ifadeleri kullandı: “Kısa vadede gerçekleşecek olan durumu sizlerle paylaştım. Şimdi uzun vadeli analizlerimi paylaşıyorum. Ethereum bir sene içinde gelmiş geçmiş en yüksek seviyeye ulaşacak. Hatta aralık ayına kadar Ethereum’un 400 dolara kadar yükseleceğini öngörüyorum. Ethereum hakkında kararsız olan kullanıcılar varsa eğer artık bu kararsızlıktan bir an evvel kurtulmamalılar. Çünkü Ethereum’da zafer çok yakın.” açıklamasında bulundu.

 

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago