Categories: Altcoin Haberleri

Bir Kripto Öyküsü: Bu Altcoin ile Milyoner Emekli Oldu!

2009’da Bitcoin ile yasallaşan kripto paralar, yıllar boyunca birçok yatırımcının hayatını değiştirdi. Bunlardan birinde, 35 yaşındaki bir süpermarket çalışanı, bu altcoin ile milyoner yolcuğuna çıkıyor. İşte hikayesi…

8000 dolarlık altcoin yatırımından milyonerliğe

2021’de 35 yaşındaki bir süpermarket depo yöneticisi Rob, kripto dünyasını keşfetmeye karar verdi. Shiba Inu ağının 28 sayfalık bir tanıtım dokümanına rastladı. Kısa mühlet sonra birinci kripto yatırımını bir göğüs coin olan SHIB’e yapmaya karar verdi.

Rob, woofpaper’ın Shiba Inu’yu tanımlamak için kullandığı “merkezi olmayan tabiatıyla topluluk” terimini beğeniyor.

Rob’ın Shiba Inu’ya yaptığı birinci riskli yatırım

Yılda 68.000 dolar kazanmak için çaba eden Rob, SHIB’e birinci yatırımında 8.000 dolarlık riskli bir yatırım yaptı. Bu ölçü, Rob’un çıkarına nazaran epey büyük bir riskti. Ancak, SHIB üst gerçek gidişine başladığında, eski depo müdürü için işler çok geçmeden değişmeye başladı.

Rob ayrıyeten, Shiba’nın pahası Mayıs ayında yükselmeye devam ederken, hesabını saatlik olarak denetim etmeye başladığını belirtti. Bir noktada, Shiba Inu yatırımı 500.000 dolara ulaştığında, nakde çevirmeye karar verdi. Daha sonra çabucak banka hesabına yatırdı.

Rob kısa müddet sonra milyonerliğe ulaştı

SHIB daha sonra tekrar ralli yaparken, Rob’un yatırımı kısa müddet sonra 1 milyon doları aştı. Meme coin, Ekim ayında bir kere daha yükselmeyi başardı. Ron bu sefer, Mayıs ayında kazandığı evvelki 500 bin doların bilakis, sermayesinin tamamını satmadığını söyledi.

Rob ayrıyeten, Shiba Inu topluluğuna katılmanın kendisine bir aidiyet duygusu verdiğini de argüman etti. O vakitten beri, LEASH üzere ek Shiba Inu ekosistem coin’lerine yatırım yaptı.

SHIB fiyatı ne durumda? Altcoin boğaları sıradaki ralli için hazır mı?

Rob’dan SHIB için işler o kadar güzel gitmedi. Benimseme ve ağ geliştirmeleri tüm süratiyle devam ederken, fiyatı düşmeye devam etti Şu anda, SHIB fiyatı ATH düzeyi 0,00008845 doların %88 altında. Yazım sırasında, son 24 saate nazaran %5 civarında yükselerek 0.00001057 doların üzerinde süreç görüyor.

Teknik açıdan, yaklaşık iki aydır kıymetli bir direnci aşmaya çalışıyor. 0,00001169 dolarlık direnç düzeyi, takviyeye dönüştürülürse, birçok yatırımcının SHIB’in geri dönmesini beklediği fiyat noktası olan 0,00001200 dolara kadar bir toparlanmayı tetikleyebilir.

Bu ivmenin nedeni, Shiba Inu’yu 0,00001100 ile 0,00001400 dolar ortasında satın alan yatırımcıların, üstte belirtilen direnç düzeyine ulaşıldığında kar elde edecek olmalarıdır. Mevcut fiyatlarla 2,59 milyar dolar pahasında olan 250 trilyonun üzerinde SHIB, satın alındıkları ortalama fiyat 0,00001200 dolar olduğu için kârlı hale gelecek. Btcpiyasasi.com olarak SHIB fiyatında bu hafta izlenmesi gereken kritik düzeylere bu yazıda yer verdik.

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago