Categories: Altcoin Haberleri

Binance, Voyager Mutabakatını Feshetti: VGX Coin Çakıldı!

Voyager Digital, Binance.US’nin 1 milyar dolarlık varlık satın alma muahedesini sonlandıran mektup gönderdiğini söyledi. Kripto borç veren, direkt dağıtım yoluyla müşterilere para iade edeceğini kaydetti. Haberin akabinde Voyager Token (VGX) fiyatı sert düştü.

Binance US, Voyager muahedesini feshetti, VGX çöktü!

İflas eden kripto kredi kuruluşu Voyager Digital, Binance.US’den varlık satın alma mutabakatını sonlandıran bir mektup aldığını söyledi. Voyager Salı günü attığı bir tweet’te şu açıklamaya yer verdi:

Bugün, Binance US’dan varlıkları satın alma kontratının feshedildiğine dair bir mektup aldık. Bu gelişme, hayal kırıklığına neden olsa da, Kısım 11 planımız, Voyager platformu aracılığıyla nakit ve kripto paraların müşterilere direkt dağıtılmasına müsaade veriyor. Plana uygun bir biçimde, direkt dağıtım yoluyla müşterilere varlıklarını teslim etmek için süratli bir biçimde hareket edeceğiz. Sonraki adımlar ve müşterilerin yapması gereken süreçlerle ilgili olarak önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi sağlayacağız.

Btcpiyasasi.com olarak bildirdiğiniz üzere, haberin gerisinde Voyager Token (VGX), irtifa kaybetmeye başladı. Altcoin, 0,36 doların üzerinde yeşil bölgede ilerlerken, haberle birlikte dikey olarak düşüşe geçti. Basın vaktinde VXG, günlük bazda yaklaşık %11 kayıpla 0,3158 dolardan süreç görüyordu.

VXG günlük fiyat grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

Kripto para borsası ABD’deki düzenleyici meçhullüğü suçladı

Binance US mevzuya ait olarak bir tweet’le açıklama yaptı. Kripto borsası feshi, “tüm Amerikan iş dünyasını etkileyen öngörülemeyen bir faaliyet ortamı yaratan” “Amerika Birleşik Devletleri’ndeki düşmanca ve meçhul düzenleyici iklime” bağladı. Bu bağlamda Binance, şu açıklamayı yaptı:

Binance US, Voyager ile olan satın alma mukavelesini feshederek güç bir karar verdi. Süreç boyunca umudumuz, Voyager müşterilerinin kripto varlıklarına tıpkı formda yardımcı olmak olsa da, ABD’deki düşmanca ve belgisiz olan düzenleyici ortam, tüm Amerikan iş dünyasını etkileyen ön görülemez bir çalışma ortamı getirdi.

Sözleşmenin ince baskısının vergi yahut menkul değerler yasası ihlallerini affedeceği tasalarına karşın, 1 milyar dolarlık muahedenin değerli bir kısmının ABD hükümeti tarafından 20 Nisan’da yapılan bir dosyalamada ilerlemesine müsaade verildi.

Binance US ve Çin temaslarına ait raporlar tekrar ortaya çıktı

Bu ortada Bloomberg tarafından hazırlanan bir raporda, kripto borsasının Çin merkezli geliştiricilerle olan ilgisi hakkında yeni savlar var. Raporda, borsanın mühendislik ve eser departmanı için Şangay’da 100’den fazla emekçi istihdam ettiği tez edildi. Ayrıyeten, firmanın yaklaşık bir yıldır bu çalışanları Kuzey Amerika’ya taşımaya çalıştığı bildiriliyor.

Konuyla ilgili olarak bir sözcü, açıklama yaptı. Bu bağlamda, borsanın 500’ün üzerinde çalışan ve yükleniciden oluşan global bir işgücüne sahip olduğunu belirtti. Şirket temsilcisi ayrıyeten, borsanın tüm müşteri bilgilerini Virginia’da bulunan Amazon Web Services platformunda sakladığını kaydetti.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago