Categories: Altcoin Haberleri

Binance CEO’su Merak Edilen Servetini Sonunda Açıkladı!

Dev kripto para borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao, yakın vakitte serveti ile ilgili ortaya çıkan raporları yalanlayarak kripto para piyasasının gündemine oturdu. Birçok yatırımcının yakından takip ettiği borsa yöneticisi Changpeng Zhao, bilhassa Bloomberg ve Forbes’a yönelik açıklamalarda bulundu! Pekala, ünlü CEO’nun serveti ne kadar? İşte detaylar…

Dev kripto para borsası Binance CEO’su CZ açıkladı: “Benim o kadar servetim yok!”

Bildiğiniz üzere kripto para piyasasının yakından takip ettiği isimlerin en başlarında Binance CEO’su Changpeng ‘CZ’ Zhao yer alıyor. Birçok yatırımcının yakından takip ettiği ismin serveti ise sıkça sorulan sorulardan biri.

Bununla birlikte Binance CEO’su CZ, son günlerde serveti hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekerken, birtakım ana akım medya tarafından bildirilen bedellerden çok daha az net pahaya sahip olduğunu öne sürdü.

Twitter üzerinden aktardığı datalarda kripto para borsası Binance CEO’su CZ, takipçilerine Bloomberg’in son finans zenginleri listesinde servetiyle ilgili birtakım yanlış bilgiler olduğunu söyledi. Daha evvel Bloomberg tarafından açıklanan datalarda, dünyanın en büyük finans zenginler listesinde, CZ’nin birinci üç finans milyarderi ortasında yer alması ve net servetinin 28,2 milyar dolar olarak iddia edilmesi, CZ’ye nazaran yanlış bir bilgi olarak açıklanıyor. Changpeng Zhao’nun aktardığı kelamlar ise şu formda:

Rakamların hepsi yanlış. Benim o kadar servetim yok. Bunu neden yaptıklarını bilmiyorum.

Bununla bir arada ünlü isim Tweet’ine “4” ile başlayarak servetinin Dan Gilbert’in 19.4 milyar dolarlık serveti ile Uday Kotak’ın 13 milyar dolarlık serveti ortasında bir yerde olması gerektiğini ima etti. Binance CEO’su ayrıyeten çöken FTX kripto para borsasını hiçbir vakit bir rakip olarak görmediğini de belirtti ve “Sektörde daha fazla – âlâ yönetilen- borsayı memnuniyetle karşılıyoruz” diye ekledi.

Changpeng Zhao, Bloomberg ve Forbes raporlarını yalanladı!

CZ’nin raporlama yanlışlıklarını vurgulamak için yaptığı son atılım, CEO’nun dalın ana akım medya tarafından makalelerde nasıl temsil edildiğine dair eleştirel duruşuyla uyumlu gözüküyor. Dev kripto para borsası Binance yöneticisi CZ, Bloomberg ve Forbes üzere büyük ana akım kaynaklardan gelen bilgileri tekraren reddetti ve raporlarını çoklukla FUD yahut endişe, belirsizlik ve kuşku olarak nitelendirdi.

Hatırlayacağınız üzere Şubat ayı sonlarında Binance CEO’su, Forbes’un Binance’in 2022’de 1,8 milyar dolarlık bir süreci içeren bir “backroom manevrası” ile ilerlediğini sav eden bir makalesine cevap verdi. Bunun üzerine CZ, Forbes’un “bir kripto para borsasının nasıl çalıştığını bilmediğini” aktararak, Forbes’u eleştirdi.

Btcpiyasasi.com olarak aktardığımız üzere daha evvel CEO, Binance’in ABD’li iş ortaklarıyla bağlarını kesmeyi düşündüğünü tez eden bir Bloomberg raporunu da yalanlamıştı.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago