Categories: Altcoin Haberleri

Başarılı Analistler 2020’de Patlayacak 5 Altcoin’i Belirledi! İşte Nedenleri

İçerik

Kriptokoin.com – Altcoin piyasası 2018’den bu yana düşüş eğilimindeydi, ancak bazı popüler analistlere göre altcoin fiyatları bir dibe yaklaşıyor gibi görünüyor. Popüler kripto para haber sitesi BeInCrypto’nun piyasa analistleri, 2020 için yatırım yapılacak en iyi altcoin’leri açıkladı. Analistler bu altcoin’leri, kripto para birimi izleme listenize eklemenizi tavsiye ediyor.

Mark Fitzgerald: Raven Protocol, 2020’de çok güçlü olacak

Popüler analist Mark Fitzgerald’a göre, Raven Protocol gerçek bir ihtiyaca cevap veren gerçek hayattaki bir kullanım durumundan dolayı en güçlü altcoin’lerden biri. Analiste göre, yapay zeka ilerleyen zamanlarda her yerde olacak ve patlayacak olan bir endüstri. Mark Fitzgerald’a göre AI’ye liderlik eden, büyük ölçüde geleceğe sahip olacak. Narrow AI ve Deep Neural Networks, robotik, yüz tanıma, otomasyon, sürücüsüz araçlar ve çok daha fazlasında kullanılır. Algoritmalar üzerinde tasarlanan bu uygulamaların büyük ölçüde kaliteli öğrenme modellerinde eğitilmesi ve yoğun ve büyük miktarda hesaplama gücü kullanılması gerekir.

Buna Google ve AWS gibi büyük oyuncular hakim. Gelecekte endüstrinin büyük oyuncular gibi aynı şeyleri sağlayan bir platforma ihtiyacı var ama daha hızlı ve daha ucuz bir çözümle. Analiste göre Raven Protocol, işlemlerde 10 kat daha ucuz ve 10 kat daha hızlı olma potansiyeli taşıdığı için bunu sektöre sunacak. Raven Protocol şu anda, tasarımı değiştirmek ve platformu -kullanıp test ederken gerçek müşteri geri bildirimlerine dayanarak- inşa etmek için seçilen Alpha müşterileri ile testler yapıyor. Mark Fitzgerald bu nedenle harika bir ekibin ve harika bir projenin muhteşem sonuçları olacağına inanıyor.

Heslei Oliveira: 2020’nin IoTeX için destansı bir yıl olacağından eminim!

Başarılı analist Heslei Oliveira, IoTeX ve ekibinin “Internet of Trusted Things” oluşturmak için yaptığı tüm gelişmeleri değerlendiriyor. Analiste göre, IoT göreceli olarak yeni bir konudur, ancak birçoğunun bilmediği bir şey, bilmeden çok sayıda özel veriyi diğer insanlarla/kurumlarla paylaştığımızdır. Analiste göre IoTeX’in, kullanıcıların verilerini, cihazlarını ve kimliklerini tamamen koruyabilmesi için esneklik ve ölçeklenebilirlik sağlayan gizlilik merkezli bir Blockchain geliştirerek çözmeyi amaçladığı sorun budur. IoTeX, son altı ay içerisinde en çok kullanıcı/kullanıcı etkinliğine sahip en iyi 20 ConsenSys projesinin arasında yer aldı. Heslei Oliveira’ye göre IoTeX’in hareket hızı çok hızlı!

Bunun üzerine IoTeX yakında, tamamen özel bir Blockchain güvenlik kamerası olan Ucam adındaki ilk Blockchain destekli IoT ürününü piyasaya sürecek. Ucam, 5.000’den fazla ürün arasında CES 2020 Yenilik Ödülünün Kazananı olarak seçildi. IoTeX, bu prestijli ödülün galibi olarak Google, Amazon, Sony, LG ve diğerlerine katılıyor. 2020 yol haritası, ilk çeyrekte Mainnet’in lansmanının yanı sıra Güvenli Donanım ve Dağıtık Kimlik (DID) alanındaki gelişmeleri de içeriyor. Tamamlandığında, IoTeX platformunun bu “katmanları”, baştan sona tam bir güven ve gizlilik sağlamak için birleştirilir. Heslei Oliveira, 2020’nin IoTeX için destansı bir yıl olacağından emin!

Jeff Caceres: Unifinity piyasadaki diğer altcoin’lere benzemez!

Ünlü analist Jeff Caceres’e göre, Bitcoin’in fiyatının yeniden dirilişi bile altcoin’lerin böyle bir eğilim izleyeceğini garanti edemez. Bununla birlikte analiste göre, yalnızca kripto para birimi ve Blockchain sektöründe değil, eğitim sektöründe de büyük bir etki oluşturabilecek bir proje var. Jeff Caceres 2020’de iyi bir kazanç için neden Unifinity’yi dört gözle bekliyor? Birincisi ve en önemlisi analiste göre, Unifinity piyasadaki diğer altcoin’lere benzemez. Ona göre, bu gerçekten farklı bir proje. Unifinity’nin ana odağı, çeşitli okullarda ve üniversitelerde Blockchain teknolojisi ile çalışan eğitim sisteminin oluşturulmasıdır. Proje, en gelişmiş ademi merkeziyetçi eğitim platformu, kurcalamaya dayanıklı sınavlar, katılım izleyicileri, dijital sertifikalar, sanal kurslar, veri yönetimi, performans ödülleri vb. gibi özelliklere sahip.

Unifinity projesine, bir kripto parası olan ve her üniversitenin kendi sisteminde Blockchain teknolojisini uygulayacağının hayalini kuran Blockchain savunucusu Adsolve CEO’su Veronica Andrino tarafından öncülük edildi. Unifinity’in Filipinler, Malta ve diğer bazı ülkelerdeki çeşitli üniversitelerle ortaklıkları var. Ayrıca proje, NextID, EST Capital Group ve Swaps Network ile sağlam ortaklıklar sağladı. Unifinity (UNY), IEO’yu yapmadan hemen önce özel bir satış yapacak. Ancak lansman detayları henüz açıklanmadı. Jeff Caceres’e göre, platform dünya çapında çeşitli okullarda ve üniversitelerde canlı ve etkin olduğunda, herhangi bir yere kolayca adapte edilebilir.

Thomas Kor: HyperLedger Project 2020’de güçlü performans sergileyecek

Popüler analist ve uzman Thomas Kor 2020’de, Hyperledger Project’i (HLP) ve ekosisteminin ademi merkeziyetçi finans ve bulut altyapısını paraya çevirerek büyük ilgi görmesini bekliyor. HLP’nin misyonu şu şekildedir: Kullanıcıların ticari işlemleri desteklemek için sağlam, sektöre özel uygulamalar, platformlar ve donanım sistemleri kurup çalıştırabilecekleri, işletme düzeyinde, açık kaynak kodlu bir dağıtım çerçevesi ve kod tabanı oluşturmak. Thomas Kor’a göre, HLP’yi ve onunla ilişkili kripto para birimi/tokenini incelemeye değer kılan üç ana faktör var:

İlk olarak Linux Vakfı, teknoloji endüstrisindeki en büyük isimlerden bazılarının desteğiyle HLP’nin gelişimine öncülük ediyor. Başka hiçbir kuruluş, merkezi olmayan, açık kaynaklı bir yazılım ile rekabet etmiyor, Bitcoin bile. Herkesin erişebileceği, bir şeyi yapan ve iyi yapan araçlar oluşturma konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahipler.İkincisi, HLP’nin problem çözme yaklaşımı. Her araç veya proje, sorunu disiplinli bir bilimsel yöntemle çözer ve gelişimi ve değişimi öngören bir ortamda açık bir şekilde çözmeye devam eder. Linux’un kurucusu Linus Torvalds da tam olarak bunu yapmak için GitHub’u kurdu.Son olarak analiste göre, iki HLP alt projesi olan Chainlink Oracle ve iExec Secure Compute çok umut verici. Bu iki proje, şu anda ademi merkeziyetçi ve açık bir çözümü olmayan, Blockchain dünyasında benzersiz sorunları çözüyor. Hiçbiri geleneksel kripto para birimleri değil, bunun yerine Blockchain ve Bitcoin için kitlesel benimsenme oluşturur.

Oracle’ın Blockchain ürün geliştirme başkan yardımcısı Frank Xiong’un, Hyperledger projesinin şirketler tarafından yaygın olarak Blockchain’in kabul edilmesinin ana nedenlerinden biri olduğunu belirtti.

Destiny Adedoyin: EOS 2020’nin en iyi kripto para projelerinden biri olacak

Destiny Adedoyin, kripto para birimlerinin genel olarak doğada hala çok deneysel olduklarına inanıyor ve Bitcoin hariç, satın almadan önce doğru bir şekilde incelenmeleri gerektiğini belirtiyor. Analist bir BTC maximalist olmasa da bir çok kripto paranın ilk 10’da bile olsa değere sahip olmadığına inanıyor. Ama Destiny Adedoyin bir kripto paraya güveniyor: EOS.  Platformu rahatsız eden CPU ile ilgili mevcut sorunlara rağmen, analiste göre kripto para iyi bir Blockchain olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. EOS topluluğu, bireylere platformunu nasıl kullanacaklarını öğretmede, Blockchain alanına yeni başlayanları tanıtmada ve Afrikalıların kripto ve teknoloji açısından dünyaya dağılmalarına yardımcı oldu.

EOS ayrıca birçok kez forklandı ve her bir fork başarmayı hedefledikleri alanda başarılı oldu. Topluluğun küresel olduğunu belirten bu forkların her birinde Afrika temsilcileri de var. Analiste göre, çok sayıda proje EOS Blockchain’ine geçmeye devam ediyor veya EOSio yazılımını kullanıyor. EOSio yazılımı, kendi EOS sürümünüzü oluşturmanızı kolaylaştırır (forking). EOS muhtemelen Afrika’daki herhangi bir kripto projesinin en büyük takipçilerinden birine sahip. EOS’un sürekli güncellenmesi ve geliştiriciler, blok üreticileri, EOSio’nun kurucuları ve bir bütün olarak toplum arasındaki yakın işbirliği sayesinde, analist bu kripto paranın 2020’nin en iyi kripto para projelerinden biri olacağına inanıyor. Altcoin’lerle ilgili kritik gelişmeler için “Altcoin’lerin Evi” Olan Ünlü Borsa, Yeni Kripto Paraları Listeleyecek!” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

7 gün ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

7 gün ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

7 gün ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

7 gün ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

7 gün ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

7 gün ago