Categories: Altcoin Haberleri

Altcoinler Yükselişe Geçecek

Nisan ayı itibariyle Bitcoin’e olan talebin artış göstermesinden dolayı altcoinlerde de yükselişin yaşanacağı ümit ediliyordu. Ancak her şey beklenildiği gibi olmadı ve altcoinler bu satın alımlardan etkilenmedi. Bitcoin’de yaşanan yüksek alımların hiçbiri altcoinlerde olumlu bir etki uyandırmadı. Kripto paralar hakkında açıklamalarda bulunan ve gündemi değerlendiren analistlere göre bu durumun değişeceği belirtildi. Yapılan açıklamalarda altcoinlerin çok kısa bir zaman içerisinde ciddi bir yükselişe geçeceği ifade edildi. Sosyal medyada elli bin takipçisi bulunan bir analiste göre, önümüzdeki haftalarda Bitcoin’de dahil olmak üzere pek çok altcoinde değer artışı yaşanacağı belirtildi.

Kripto paralar son birkaç haftadır net bir görüntü sunmuyor yatırımcıya. Sürekli inişli çıkışlı grafik çizen kripto paraların durumunun ne olacağı her zaman merak edilen konuların başında geliyor. Bitcoin, geçtiğimiz yılın aynı ayına kıyasla çok daha iyi bir pozisyonda. Ancak bu durum bazı altcoinler için geçerli değil. Bitcoin’de yaşanan bu yükselişlerin hiçbiri herhangi bir altcoinde yaşanmadı. Bu durum tüm altcoin yatırımcıları tarafından merak edilen konular arasında yer alıyordu. Konu hakkında Twitter’da bir açıklama yapan ünlü analist Galaxy, önümüzdeki günlerde Bitcoin ve altcoinleri ciddi bir yükseliş beklediğini vurguladı. Diğer analistlerde bu açıklamayı desteklerken şimdiye kadar hiç yaşanmamış bir yükselişle karşı karşıya olduklarını belirttiler. Galaxy tarafından yapılan açıklamada, altcoinlerin yükselebilmesi için bir süre Bitcoin’in sabit kalması gerektiğini savundu.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago