Categories: Altcoin Haberleri

Altcoin Kâhini Uyardı: Cardano ve Bu 2’si Sert Düşebilir!

Popüler kripto para analistine göre, Cardano (ADA) ve diğer iki Ethereum rakibi altcoin projesinin önümüzdeki dönemde dramatik bir şekilde düşme ihtimalinden bahsediyor. Yakından takip edilen bir kripto para stratejisti Capo, Ethereum rakipleri Cardano (ADA), Terra (LUNA) ve Fantom (FTM) için büyük düşüş anlamına gelen fiyat hareketlerini tahmin ediyor. Konunun detayları Kriptokoin.com’da.

Cardano (ADA), Terra (LUNA) ve Fantom (FTM) için negatif beklentiler

Capo takma isimli kripto trader, 243.400 Twitter takipçisini Cardano (ADA)’nun son 12 ayda çok önemli seviyeye birkaç kez dokunduktan sonra desteği 1,00 dolardan kırmakla tehdit ettiği konusunda uyardı. Trader, “ADA için ana desteğin altıncı dokunuşu. [Charles Hoskinson] bunun hakkında ne düşünüyorsun? Daha ne kadar düşecek?” ifadelerini kullandı. Teknik analizde, desteğin birden çok kez vurulması, fiyat düzeyinde talebin potansiyel tükenmesini gösterdiği için düşüş sinyali olarak kabul ediliyor. Aylık zaman çerçevesine bakıldığında Capo, Cardano’nun beş dalgalı yükseliş trendini büyük olasılıkla tamamladığını ve ufukta bir düşüş eğiliminin olduğunu öne sürüyor. Analidt soruyor: “Bu konuyu kimse konuşmayacak mı?”

Capo, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan kalabalık psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin eden bir teknik analiz yaklaşımı olan Elliott Wave teorisini takip eden analistlerden biri. Elliott Wave’e göre, tipik bir trend, büyük bir piyasa tersine dönmeden önce beş dalgadan geçer. Capo ayrıca, 60 dolarda direnç gösteremedikten sonra düşüş trendine devam edeceğini söylediği merkezi olmayan finans ödeme ağı Terra’yı (LUNA) da yakından izliyor. Analiste göre “LUNA plana göre gidiyor.” Capo’nun radarındaki son kripto para, akıllı şehirleri güçlendirmeyi amaçlayan bir özel blockchain ağı olan Fantom (FTM). Kripto analistine göre, FTM, yükseliş piyasası yapısını (MS) kırdıktan ve 2,10 dolarda destek tutamadıktan sonra 1,00 dolara düşmeye hazırlanıyor. Analist “LUNA ve diğerlerine benzer. Kırık yükseliş MS ve üç dalga yukarı. Büyük olasılıkla destek 1,00 dolar olmalıdır” ifadelerini kullanıyor.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago