Categories: Altcoin Haberleri

ABD’li Şirketler Bu Göğüs Coin’i Seçti: Sepete Eklenebilir!

Yakın zamanda yapılan bir ankete göre Amerika Birleşik Devletleri’ndeki her üç işletmeden biri Dogecoin (DOGE)’i kabul edeceğini söylüyor. Görülen o ki popüler meme coin Dogecoin (DOGE)’nin popülaritesi hız kesmeden devam edeceğe benziyor. Konunun ayrıntıları Kriptokoin.com’da.

Popüler meme coin DOGE ABD’de gözde

Amerika Birleşik Devletleri’nde ödemelerde Dogecoin’i (DOGE) kabul eden çok sayıda işletmeye ek olarak, daha fazlası hala köpek temalı dijital para birimini desteklenen ödeme yöntemleri listesine eklemeyi düşünüyor. Digital.com tarafından yakın zamanda yürütülen bir ankette, Amerika Birleşik Devletleri merkezli üç işletme sahibinden neredeyse biri, yakında bir ödeme yöntemi olarak Dogecoin (DOGE) eklemekle ilgilendiğini belirtti. Anketten anlaşılacağı üzere her geçen gün meme coini benimseme niyetinde olan işletmelerin sayısı artış gösteriyor. Digital.com tarafından ankete katılan toplam 1.000 katılımcıdan bu işletme sahiplerinin %27’si bu yıl Dogecoin (DOGE) ödemesi kabul etmeyi planladığını belirtti.

Öte yandan, yapılan ankete cevap veren işletmelerin %10’luk kısım popüler kripto para birimini gelecek yıl kabul etmeye başlayacaklarını söyledi. Buna karşılık, ankete katılan şirketlerin %18’i dijital para birimi ödemesinin önümüzdeki iki ila beş yıl içinde ödeme yöntemlerine entegre edileceğini açıkladı. İlginç bir şekilde, ankete cevap verenlerden 100 katılımcı işletmeleri için DOGE ödemelerini kabul etmeye başladıklarını söyledi. Amerika Birleşik Devletlerinde yapılan ankete katılan şirketlerin %29’u Dogecoin (DOGE) ödemelerini kabul edeceklerini söylediler, ancak desteğin ne zaman sunulacağını belirtmediler.

Kripto par ödemelerini kabul etme planlarını açıklayan ve ödeme yöntemi olarak kripto para birimini tercih etmeyi planlayanların %83’ü Bitcoin (BTC) kabul edeceklerini söylüyor. Buna karşılık, %42 Ethereum’u (ETH) tercih edeceğini ifade ediyor. Bu arada Amerikalılar, Dogecoin (DOGE) hakkında Ethereum (ETH)’dan daha fazlasını duyduklarını belirttiler. Amerika Birleşik Devletlerindeki ankete katılan şirketlerin %30’u Dogeocoin (DOGE)’deki mal ve hizmetleri için asla ödeme kabul etmeyeceklerini açıkladıkları için, her işletme dijital para birimini çok fazla düşünmüyor.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

3 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

3 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

3 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

3 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

3 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

3 hafta ago