”2020 Yılında Yatırımcıları En Çok Tehlikeye Atacak Unsur Kripto Paralar!”

”2020 Yılında Yatırımcıları En Çok Tehlikeye Atacak Unsur Kripto Paralar!”

Paylaş
BTC Piyasası: ”2020 Yılında Yatırımcıları En Çok Tehlikeye Atacak Unsur Kripto Paralar!”

En eski uluslararası yatırımcı koruma organizasyonlarından olan Kuzey Amerika Menkul Kıymetler Yöneticileri Derneği (NASAA), yeni yayınladığı bildirisinde 2020 yılında yatırımcıları en çok tehlikeye sokacak 5 unsuru açıkladı.

Kripto Paralara Dikkat!

Finansal regülatör bu bildiri için gerekli olan verileri elde etmek için ABD, Kanada ve Meksika içerisindeki menkul kıymet ve finans regülatörlerini incelediğini açıkladı. 2020 yılında yatırımcıları tuzağa düşürmesi en muhtemel şemalar içerisinde zirveyi kripto para birimleri çekiyor.

Kripto para birimlerine ek olarak 2020 yılında dikkatli olunması gereken unsurlar arasında senetler, gayrimenkul yatırımları, Ponzi şemaları ve sosyal medya tabanlı şemalar yer alıyor. NASAA Başkanı Christopher Gerold konu hakkında yaptığı açıklamada hiçbir yatırımın yüksek getiri garantisi sunamayacağını ve bunu sunanların genellikle yatırımcıları kandırmaya yönelik bir girişimden ibaret olduğunu ifade etti.

Kripto para sektöründe de dolandırıcılık olarak nitelendirilen projelerin neredeyse hepsi inanması güç getiriler vaat etmekte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap