2020 Yılında Rekor Kırması Beklenen 7 Kripto Para

2020 Yılında Rekor Kırması Beklenen 7 Kripto Para

Paylaş
BTC Piyasası: 2020 Yılında Rekor Kırması Beklenen 7 Kripto Para

İçerik

2020, kripto para piyasası için iyi bir yıl olacağa benziyor. Analistler genel itibariyle yıl boyunca kripto para piyasalarının yükseliş ivmesinde seyretmesini bekliyor. Ancak özellikle bazı kripto para birimlerinin öne çıkması bekleniyor.

Ethereum (ETH)

Ethereum, piyasadaki hayatının büyük çoğunluğunda Bitcoin’in rakibi olarak anıldı. Ancak son birkaç aydır Ethereum’un fiyatında artış yönünde bir değişiklik olmuyor. Hatta attığı olumlu adımlarla beklenen artışlar dahi gerçekleşmedi. Ancak analistler bunun  yakında zamanda değişeceğine inanıyor.

DApp işleme platformu geçtiğimiz yıl 1.4 milyondan fazla kullanıcıya ev sahipliği yaptı ve bu rakamın büyük çoğunluğunu yeni kullanıcıların oluşturduğu belirtildi. Ethereum’un ağ kullanımı da son yıllarda gelişti ve benimsenme oranında artışlar yaşandı. Birçok uzman dijital para için 2020’nin çok iyi bir yıl olmasını bekliyor.

Tezos (XTZ)

On-chain sistemi tarafından desteklenen Tezos’un altında yatan teknoloji proof-of-stake algoritmasını bir üst seviyeye taşıyor. Uzmanlara göre büyük kuruluşlar bu sisteme ilgi duymaya başladıktan sonra Tezos, büyük bir kamu altyapısı haline gelecek. Şu anda 11. en büyük kripto para konumunda yer alan Tezos’un yıl sonuna kadar 12 dolara ulaşması bekleniyor.

Litecoin (LTC)

Litecoin, geçen yıl en iyi performans gösteren kripto paralardan biriydi ve bu yıl da bu muhteşem performansının devam etmesi bekleniyor. Litecoin, Bitcoin’in sunamayacağı bir şey olan global bir ödeme ağı olarak hizmet etmeye hazır olduğundan teknoloji açısından her zaman Bitcoin’in üzerinde görüldü.

Uzmanlara göre LTC’nin fiyatının bu yıl en az iki katına çıkması bekleniyor. Bununla beraber Litecoin’in fiyat artışının Bitcoin üzerinde de etkili olacağı düşünülüyor.

Steller Lumens (XLM)

Stellar Lumens‘in 2020 yılında havale ödemeleri, ağındaki ICO’lar, küçük bankalarda ve diğer finans kurumlarında sınır ötesi ödemeler, SDEX gibi merkezi olmayan borsalar ve yıldırım ağının uygulanması ile ilgili olarak piyasayı ele geçirmesi bekleniyor.

XRP

Bankacılık altyapısı açısından önde gelen paralardan olan Ripple’ın bu yıl daha fazlasını başarması bekleniyor.  Dünya çapında Western Union ve Moneygram gibi büyük ortaklıkları bulunan XRP’nin bu yıl da kripto paralar arasındaki önemli yerini koruyacağı ifade ediliyor.  Dijital paranın bu yıl %380’den fazla yükselmesi bekleniyor.

ICON (ICX)

ICON, kullanıcıların çeşitli blok zincirleri arasında iletişim kurmasını sağlayacak en büyük merkezi olmayan ağı kurarak kripto paraları gerçek dünyaya bağlamaya çalışıyor. Ayrıca hem kurumsal hem bireysel yatırımcılar hizmet etmeyi amaçlıyor. ICX fiyatının bu yıl 5 dolara kadar yükselmesi bekleniyor.

Cardano (ADA)

Cardano, 2020’ye güçlü bir hamle ile başladı ve ay başında 0.033 dolardan işlem gören ADA şu anda yaklaşık olarak 0.056 dolardan işlem görüyor. Her ne kadar benimsenme oranı düşük kalsa da ADA’nın bu yıl bu konuda da ciddi bir aşama kaydetmesi bekleniyor. Goguen Projesi’nin ve KEVM test ağının başlatılması ise kripto paranın bir ivme kazanacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: Zycrypto

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap